276. FSC - Destrijeva Muzička Čarolija

baner glavni.webp

Dragi forumaši i forumašice dobrodošli na još jednu moju organizaciju. Slogan 276 FSCa jeste Destrijeva Muzička Čarolija. Šta ovo znači? Ako dobro pogledate baner videćete 12 10 i 8 a ovi brojevi označavaju broj poena. U ovom slučaju to znači da ćete na ovaj FSC slati isključivo izvođače kojima sam ja dao 12 10 ili 8 poena od 223 FSC-a do 275 FSC-a. Dakle od početka novog foruma pa do sad. Spisak svih izvođa kojima sam dao 12 10 ili 8 poena će biti attachovan kao eksel fajl da vam bude lakše da pretražujete i da nađete nešto odgovarajuće za vas!

Pravila su ja se nadam jako jednostavna a ona su sledeća:

Osim ograničenja da šaljete isključivo izvođače kojima sam dao top 3 ocene ograničenje je i da možete slati samo izvođače koje vi niste slali. Dakle ako vidite izvođača kog ste vi slali njega na ovom izdanju ne možete poslati. Samo nešto novo.

Drugo pravilo jeste da ću dozvoliti da šaljete izvođače koji su bili ili jesu članovi bendova kojima sam dao top 3 ocene kao solo izvođače. Videćete da imam više bendova na spisku, svaki izvođač koji je član benda a ima i solo karijeru ili je izbacio neki singl može učestvovati na ovom izdanju kao solo izvođač.

Ostala pravila su ista kao i na svakom FSCU a to je da nema pesmi sa Nacionalnih Finala i Evrovizijskih pesmi.

A sad onaj deo zbog kojeg sam rekao da će ovo izdanje biti posebno a to je zbog toga što je ovo poslednje izdanje u mojoj organizaciji. A možda i poslednje izdanje na kojem ću učestvovati. Razlozi za to nisu negativne prirode koliko samo smatram da mi je potrebna pauza od forumskog sveta. Postoje stvari u mom privatnom životu na koje moram da se fokusiram dok još uvek mogu. I zato sam odlučio da ovo bude neki moj poslednji trzaj i da ovom organizacijom probam da ostavim neki pozitivan pečat na ovom forumu. Ne znam da li ću potpuno odustati od FSCA, to ne mogu da kažem jer kad god sam to rekao porekao sam. Za sada mogu samo da kažem da će me ovde biti sve manje ali da ću vas uvek ali uvek sve imati u svom srcu i to najiskrenije mislim i osećam.

Spisak pesama koje su prethodno učestvovale možete pogledati OVDE.

Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi! Nadam se da ćete uživati na ovom izdanju! Potrudiću se da vas svakim danom držim zainteresovane za temu i da na kraju izdanja ostanu samo pozitivni utisci a ne negativni!

Prijave počinju 8.1. 2025. u 13:00 h i trajaće sve do 14.1.2025. u 13:00 h.

Attachments

Last edited:
Evo i ja da se prikljucim dok sam na kratko online. 😅 Ogranicicu se samo za prethodnu godinu i na finale.

12p Ja sam prosto odusevljen sa ovom izvedbom. Ne mogu reci da mi je ovo naj naj pesma, ali jednostavno sam ocaran. Jos kada sam cuo original (mislim na audio), jos vise sam odusevljen to sto mi je od lose pesme, napravila da zvuci fenomenalno. Tim povodom se zahvaljujem @Djole89 sto je izabrao bas ovu live verziju da se takmici. Inace sam hteo ovu pesmu da posaljem za najpesmu koja je ostavila najbolji utisak (ono sto je bilo prethodnih godina kada nominujemo jednu pesmu za "specijalno spominjanje")

Raye - Escapism 269

10p
Ovu pesmu kao da sam je ja poslao i odusevilo me je da je se neko setio da posalje, a taj neko je @cinque .😍

Tina Cousins - Pray 273

8p Ovo je bilo prvi put da sam bio sokiran da mi je neko "maznuo" pesmu. Bukvalno nisam verovao da ce je iko poslati, jer je bila siroka tema. A kada sam video ko je poslao, nije ni cudno. U pitanju je @MilanB .

Murat Boz - Janti 255

A jednu specijalnu nagradu, posto pesma nije usla u izbor, tj. u finale, a jedna mi je od najboljih prosle godine (a bilo ih je sigurno preko 80), ide pesmi

Majka feat. Kollányi Zsuzsi - Eléglesz 274 @Filhy

Last edited:
Ja sam se odlučio za nekoliko forumaša sa kojima ne razmenjujem često najviše poene:

12p F @zakaya

Uzvraćam 10p PF @whisky

8p u PF @Pipi

+

Dok još nisam ukačio o čemu se radi, izdvojio sam @Bebi pesmu koja mi je jedna od najslušanijih od kada učestvujem (12+12p)

Last edited:
U 20:00 planiram da započnem novu igricu koja se zove Korak po korak. Nešto nalik igri koju znamo sa kviza Slagalice gde ću na svakoj slici otkrivati novi korak a vaše je da pogodite koje se konačno rešenje krije iza tih koraka. Neće biti baš kao na slagalici jer ću se ovde striktno držati fscova i muzike. Probaću da ne bude baš očigledno ali da ne bude ni preteško kako bi svima bilo zanimljivo. Nadam se da ćete biti tu i učestvovati u igri!

Možemo krenuti sa igrom korak po korak! Prvi korak je:

Tek kad se složite da idemo dalje na drugi korak tek tad idem na drugi korak :D

Screenshot 2025-01-12 194022.webp

Back