Dragi forumaši i forumašice dobrodošli na još jednu moju organizaciju. Slogan 276 FSCa jeste Destrijeva Muzička Čarolija. Šta ovo znači? Ako dobro pogledate baner videćete 12 10 i 8 a ovi brojevi označavaju broj poena. U ovom slučaju to znači da ćete na ovaj FSC slati isključivo izvođače kojima sam ja dao 12 10 ili 8 poena od 223 FSC-a do 275 FSC-a. Dakle od početka novog foruma pa do sad. Spisak svih izvođa kojima sam dao 12 10 ili 8 poena će biti attachovan kao eksel fajl da vam bude lakše da pretražujete i da nađete nešto odgovarajuće za vas!
Pravila su ja se nadam jako jednostavna a ona su sledeća:
Osim ograničenja da šaljete isključivo izvođače kojima sam dao top 3 ocene ograničenje je i da možete slati samo izvođače koje vi niste slali. Dakle ako vidite izvođača kog ste vi slali njega na ovom izdanju ne možete poslati. Samo nešto novo.
Drugo pravilo jeste da ću dozvoliti da šaljete izvođače koji su bili ili jesu članovi bendova kojima sam dao top 3 ocene kao solo izvođače. Videćete da imam više bendova na spisku, svaki izvođač koji je član benda a ima i solo karijeru ili je izbacio neki singl može učestvovati na ovom izdanju kao solo izvođač.
Ostala pravila su ista kao i na svakom FSCU a to je da nema pesmi sa Nacionalnih Finala i Evrovizijskih pesmi.
A sad onaj deo zbog kojeg sam rekao da će ovo izdanje biti posebno a to je zbog toga što je ovo poslednje izdanje u mojoj organizaciji. A možda i poslednje izdanje na kojem ću učestvovati. Razlozi za to nisu negativne prirode koliko samo smatram da mi je potrebna pauza od forumskog sveta. Postoje stvari u mom privatnom životu na koje moram da se fokusiram dok još uvek mogu. I zato sam odlučio da ovo bude neki moj poslednji trzaj i da ovom organizacijom probam da ostavim neki pozitivan pečat na ovom forumu. Ne znam da li ću potpuno odustati od FSCA, to ne mogu da kažem jer kad god sam to rekao porekao sam. Za sada mogu samo da kažem da će me ovde biti sve manje ali da ću vas uvek ali uvek sve imati u svom srcu i to najiskrenije mislim i osećam.
Spisak pesama koje su prethodno učestvovale možete pogledati OVDE.
Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi! Nadam se da ćete uživati na ovom izdanju! Potrudiću se da vas svakim danom držim zainteresovane za temu i da na kraju izdanja ostanu samo pozitivni utisci a ne negativni!
Prijave počinju 8.1. 2025. u 13:00 h i trajaće sve do 14.1.2025. u 13:00 h.
Attachments
Last edited: