278. FSC - Chant de Nice

baner00.gif

278. FSC - Chant de Nice (Pesma Nice)

Bonjour!
Italija ima Sanremo, Španija ima Benidorm, a Francuska - Nicu. Prelepi krajolici Azurne obale u državi koja dodiruje dve najveće vodene površine u Evropi i koja je umnogome uticala na razvoj istorije cele Evrope i sveta. Po muzici se ne razlikuje, a njena bogata scena može ponuditi sve moguće zvukove.

Jasno je zašto smo ovde. PRAVILA:

-Izvođači koji pevaju na francuskom jeziku (ne moraju nužno biti iz Francuske).
-Izvođači koji su nastupili. MAKSIMALNO 3 puta na FSC/u do sada.
-Pesme ne starije od 10 godina.
-Pesme ispod 100 miliona pregleda.

-Dozvoljene su kolaboracije
-Dozvoljene su višejezične pesme ukoliko je na francuskom makar jedna strofa u pesmi.

-Standardna FSC pravila ostaju na snazi.

liste de chansons
(click)

Prijave počinju 11.2.2025. u 23:15, a završavaju se 18.2.2025. u 00:00

Attachments

Last edited:
Ja poslala neku koju sam jedva iskopala da mi se baš dopada, reko bolje neću naći, i sad mi iskočilo još nešto bolje 🙊🤒🥴 mada ne znam jel mi stvarno bolje, il sam se samo zaljubila.

Podsetićemo se određenih francuskih zvezda koje su obeležile FSC kao takmičenje:

baner002.webp

Učestvovao 5 puta solo, jedanput u duetu na FSC, kao i na Evroviziji 2016. - Amir

najbolji rezultat:

190. FSC - Treće mesto

Ja se iskreno divim poznavanju svakog ćoška i budžaka muzičke scene u skoro svakoj državi, ovom forumu. Vi ljudi nađete pevače sa jednom jedinom pesmom u karijeri još iz Francuske i prijavite je😭😭😭
Kako uspevateeee😭

Last edited:
Ja se iskreno divim poznavanju svakog ćoška i budžaka muzičke scene u skoro svakoj državi, ovom forumu. Vi ljudi nađete pevače sa jednom jedinom pesmom u karijeri još iz Francuske i prijavite je😭😭😭
Kako uspevateeee😭
Zamisli dobiješ Gruziju da šalješ kao ja kod Boxy-ja na FSC

Pa ko zna muzičku scenu Kavkaza? 😭

Ehhh ne znaju novi forumaši Stevanove teme sa kodovima i zadacima, tu je trebalo biti vešt i pronaći pesmu koja se uklapa u mnogobrojna pravila. Ja sam kod njega dobio zadatak da pošaljem muškarca koji ne peva na engleskom, koji ima više od 40 godina i pesma je trebala da bude balada. I to je bio jedan od lakših zadataka.

Imam jednu jedinu pesmu na francuskom koju sam posalo na proslo izdanje

miljana-kuli%C4%87-pla%C4%8De.gif

Realno treba nesto tesko nismo dugo imali (moj se ne vazi)

Želim sledeći put zadatak da šaljem pevačicu sa ne svojom prirodnom bojom kose, koja peva brzu pesmu i nije radila estetske korekcije i ne radi u opštini jer je PReeeeviše!

Back