Ljudi hvala vam puno! Svima koji ste dali makar i poen.
Nataša i Nikotin je nešto što sam slušao kad sam bio mali, 3 razred osnovne škole otprilike... Slušalo se po rođendanima i jednostavno mi je pala na pamet kad sam video opis teme. Hteo sam ili to ili od nje Mali Signali. Pao je izbor na Nikotin upravo jer me vežu posebne emocije za pesmu. Ne toliko za tekst ili nešto već prosto taj period u kom sam slušao ovu pesmu mi je bio dosta težak jer sam menjao škole, i svašta je tu nešto bilo. I nekako sve što pamtim iz tog perioda osim onog najružnijeg jeste i tih par dobrih momenata koje sam imao kad odem na rođendan ili na eksurziju i pusti se ova pesma i onda ide ludnica

- Nije bilo deteta u mojoj školi ili odeljenju da ovo nije puštao i pevao. Ovo i Aspirin.
Elem da ne dužim, zaista nisam očekivao ovoliku dominaciju, ali ne mogu da kažem da pesma to nije zaslužila. Razumem da se ne sviđa svakome i to je sasvim uredu ^^
@Filhy nikada ništa lično ne uzimam kad neko piše o pesmama koje šaljem. Ipak smo ovde da se zabavimo i družimo i komentarišemo pesme i logično je da neće svima leći ova pesma.
Što se organizacije tiče ja je neću preuzeti jer sam obećao da će mi ona sa početka godine biti ujedno i poslednja ikada. Toga se držim
Što se učestvovanja tiče nastaviću redovno da učestvujem i biću prisutan koliko mogu.
Hvala svima još jednom <3