Pohvale Dežurnom na organizaciji i čestitke Anhelu na pobedi, lepa pesma, a od Billie mi se, osim one prve sa jFSC retko šta dopalo, tako da mi je i sad pesma bila prijatno iznenađenje. Sećam se i te prve tvoje pobede, prvo što sam završila tada 2. a kasnije i tog izdanja sa koga sam morala u poslednjem trenutku odustati, iako sam baš imala želju za učešćem (izdanje sa pesmama na turskom), mada nije da je moje (ne)učešće uticalo preterano, mislim da beše da je svakako jedno od izdanja sa najmanjim brojem učesnika bilo.
Što se ovog izdanja tiče, pored pobede Billie, drago mi je što je My Chemical Romance visoko, a šteta što je malteškom duetu zamalo izmakao TOP10, hit mi je bilo što mi je glas pevača zaličio u momentu na Stinga i istripovah se kako nam je promaklo duplo učešće.

Nije mi pomoglo ni to što sam pesmu znala od ranije (mislim da sam je čula kada sam preslušavala diskografiju grupe pre nekog vremena). Ostali rezultati, manje više OK, ja se vratila na svoje uobičajeno što se tiče plasmana (samo dno u finalu, kada se i desi da prođem). Hvala Luxu na 10+12, Gollumu na 10 u pf, Djoletu i EvroBosni na po 8 poena u finalu, kao i svima ostalima na srednjim i sitniijm poenima.
Printscreenovi: prijave: Bebi, Nije sve tako sivo;
glasovi u polufinalu: Killy, JellyJelly;
glasovi u finalu: Arsenic, liberta.