281. FSC - Semafor Party

Čestitke Dežurnom na organizaciji. Nažalost, nisam bio aktivan u temi zbog ličnih obaveza, ali svakako jako lijepo organizovan FSC. Pobjednička pjesma, hmm nisam neki fan ove pjesme i generalno njenog stila, ali svakako čestitke i pobjedniku!

@Anhel, čestitke. Pesma mi se ne dopada, ali ti uglavnom bolje prođeš kada šalješ nešto što se meni ne sviđa, tako da super za tebe. :)

@Dežurni, sve je bilo sjajno. Nisam uspeo da ispratim i da se uključim u sve aktivnosti koje su bile u temi zbog nedostatka vremena, ali svakako bravo za trud da temu držiš aktivnom sve ovo vreme.

Takođe, zahvalio bih se i @TheCode_123, @Miki, @GavranESC na 12 poena, @Tinte, @Ro97 na 10 poena i ostalima na manjim poenima - bez vas ja sam samo ideja, sa vama ja sam u TOP 10! 😊

For the hell of it sam oštetio u polufinalu, a vidim da se jedva provukla. Jednostavno pesma mi nije "kliknula" uopšte do finalnog preslušavanja, tako da sam je na kraju nagradio sa 6 poena u finalu. Odlična pesma @Veronika. (y)

Čestitost pobjedniku i pohvale organizatoru.

Sreća i slava svima koji su glasali za mene i mir i spokoj u duši svima koji nisu glasali za mene

Hvala svima stvarno 😍😇 Moja 2. pobeda i to posle 6 godina, prva je bila na 197. FSC-u.. Lagao bih kada bih rekao da se nisam nadao i da nisam očekivao ovo, ali sa druge strane znamo da je ovde sve moguće i da više faktora utiče na to ko će pobediti.. Pesma mi je predivna i drago mi je da sam uspeo na ovom izdanju da ugrabim priliku i da je pošaljem, i da nije pobedila, za mene bi bila pobednik 😍
Što se tiče organizacije, dvoumio sam se i nažalost, moraću da je prepustim nekom drugom, ali obećavam i potrudiću se da u što skorijem vremenskom roku pripremim sve i pošaljem prijavu za organizaciju (nadam se da ću tada imati nekog kredita kod moderatora 😁)... Baš se u nezgodno vreme dogodila ova pobeda i ne znam da li bih mogao da ispunim sve kako bi sledeći FSC prošao najbolje moguće... Ali ću sa zadovoljstvom da iskoristim nagradu u vidu DF na narednom izdanju, s obzirom na to da kada sam prvi put pobedio nisam imao priliku biti direktno u finalu jer je samo finale i održano zbog malog broja učesnika... Hvala svima još jednom, čestitke Dežurnom na organizaciji, pokidao je i drago mi je da sam baš kod njega pobedio i srećno narednom organizatoru 😇😍

Last edited:
Čestitke @Anhel na pobedi, čestitke Dežurnom na odličnoj organizaciji i posvećenosti 🫶🏻 @Dežurni

Hvala @Tinte na 8p za Brit, takođe i ostalima na sitnijim poenima. Iskreno, očekivao sam finale ali bilo je mnogo pesama, svakako je dosta dobrih pesama i ispalo. Izdanje je bilo solidno što se tiče izbora pesama, malo manje kreativno ali tema je relativno bila otvorena po pitanju žanrova.

Čestitke Anhele, dobra pesma.

Bravo DrKo kao obično, bomba 🇹🇷 ! Takođe rintintin i Bebi na predlozima, opasna ekipa.

Što se nas tiče drago nam je što smo ušli u finale i što smo pokupili poena dovoljno da ne ljubimo dno.

Nadamo se jakom sledećem izdanju 🙏

Cestitke Anhelu na pobjedi i Dezurnom na sjajnoj organizaciji. 🤝
Naš rezultat na kraju meh, upisat ćemo se na LU u drugom životu očito. Ali dobro, ovdje smo bili prvenstveno zbog asocijacija 🫴
Svejedno, hvala svakome kome se zgodni estonski duo svidio dovoljno da udjeli neki poen. 🤗

U ulozi organizatora 282. FSC-a naći će se još jedan debitant, a to je Shum.

EwkNyR8.png

Super tema i organizacija, a dobre i pesme i pobednik, čestitke!

Hvala svima na glasovima, mene su Morello i grandson kupili ne samo dobrim zvukom i energijom, već i vrlo simboličnim tekstom za trenutna dešavanja.

A ovo što sam bio treći u polufinalu a pri dnu u finalu želimo da se ispita, krivimo running order i mahinacije raznih vrsta!

Divna organizacija, bravo Dežurni. :love:

Divna pobednička pesma, bravo Anhele. :love:

Divan plasman za mene, bravo ja bravo glasači. Hvala svima od srca, ima vas jako puno koji ste jako lepo glasali, ajde izdvojiću topiće: @Bebi @TheCode_123 @Storm @Pipi @Shum @Anhel @Doctor Who :love:❤️:love:
Nevera da sam mogao izleteti u pf, jedva sam se provukao sa jedni poenom iznad crte, smatram to skandaloznim ali koga briga. 🐥

Da imam želju da ogovaram i olajavam, sada bih kontaktirao par ljudi da neke ispljujem pa da im ovi prenesu ali nit imam želju niti znam ko se sa kime druži, sorry not sorry :ROFLMAO:

Back