282. FSC - 282. Igre Gladi

Nemojte mene, ajd što bih svakako bio krš organizator, nego ić vremena nemam sledeće nedelje

1449425_dete-place-kod-frizera_ls-s.webp

Kad bi se Rolex prijavio za org bilo bi simbolično jer nam je 183. izdanje bilo prvo koje smo organizirali, a slijedeće izdanje je 283., ali jbg umirovili smo se 🙏

Meh mi je pobednik, sorry Dežurni. 🫢 Volim Gagu, ali ne u ovom izdanju, a ovakve ziceraške pobede mi zaista nikada nisu bile ni najmanje interesantne. Kao Lorin sa Tattoo na ESC-u otprilike. Ali eto, iskorišćen je momentum i svakako čestitke. (y)

12-ica mi je druga, tako da mi je to super, bravo @Aleksa na izboru, vrhunska i legendarna stvar. Takođe, super što je Eliot ostvario dobar plasman, a Majli je mogla u top 10, baš volim tu pesmu.

Čestitke @Dežurni. Pesma mi je na spisku za slanje od kada je izašla. Za kratko vreme FSC karijere, 3 pobede i dve dobre organizacije. Ja bih voleo da organizuješ ponovo. @Shum odlična organizacija a i simulacije @Stefan28. Što se organizacije tiče, bolje da ne forsiramo, možda će se neko prijaviti do sutra. Ja bih rado, ali mi tema nije u potpunosti spremna i nisam trenutno u Srbiji 🩷 Inače imam jako dobru ideju, tako da očekujte moju organizaciju uskoro.

Čestitke Dežurni posmatraču na preubedljivoj pobedi!
Shum, od mene sve pohvale za organizaciju ovog FSC-a! Nisam naravno imao pojma ništa o Igrama gladi, ali si mi ovim izdanjem dosta toga dočarao. Sve je bilo lepo osmišljeno i sve prezentacije i baneri su bili izuzetno lepi i zanimljivi. 💙
Voleo bih samo da se u Excel tabeli vide dodeljeni brojevi da znam ko je u prvom minutu maznuo 13. 👿 Naravno, mnogo me više zanima koji se distrikt krio iza broja jer je K-pop stvarno bio koska ovde. :D

Milane, kada si napisao da ti je žao što je tvojih 12 poena jako loše prošlo, pomislio sam da bi to mogla da bude moja pesma i bio sam u pravu. Hvala! :love: Takođe mogu da se zahvalim Tetsujinu na 7 i Libiju na 4, ali to bi (veoma skromno) bilo sve.
Šteta što je Finneasu zafalio samo 1 poen za makar finalni top 10 rezultat. :(

Ja sam sve nade položio u filhu, i kad su mi popljuvali pesmu u komentarima znao sam odmah da od finala nema ništa

Čestitke pobedniku 👏
Čestitke organizatoru na fenomelanoj organizaciji, svaka čast zaista 👏✨

Hvala svima koji su glasali za Majli i Jaded. Omiljena pesma sa albuma ESV i drago mi je da sam je poslao a još draže bi mi bilo da je u top 10 i da se nije jedva uvukla u finale. Finalisti su je stavili na pretposlednje mesto, a vozdigli su je polufinalisti, tako da je vrv bilo zaziranja malo.
Hvala svima na glasovima, a najviše Pipiju, Stormu i Aleksi49 na 10p i Ivani, Marku, Mikiju, Destriju, Djoletu na 8p ❤️🎶❤️

Back