287. FSC | Noć muzeja

Djeluje mi da bi Miki pobijedio da je zeleni normalno glasao umjesto da troluje zbog svog ispadanja, prvo mi bilo čudno kako meni sad 6, a bio mu crven na semaforu, pa sam pogledao ostatak i ono su definitivno trol glasovi, potpuno obrnuti od njegovih pf glasova, a možda su oni pf glasovi bili trol glasovi, a ovi sad normalni, tko će ga više znat 😆

Nadajmo se da su trol glasovi bili u pf lol, mada mi recimo Pokijeva pjesma baš po ukusu zelenog

Ivana čestitke, pjesma je dobra, od mene 2 boda, bilo bi definitivno više na nekom slabijem izdanju 🙏

Paučice sjajno izdanje i organizacija! 🫶
Tvoje komparacijske sposobnosti necu komentorati. Ako si odabrao da gledas na sve sto kazem, napisem, objavim, glasam kao na troll, sta da ti radim. Svoje razloge zasto sam nekom dao 12 u pf/f, nekom dao glasove, pa ga izostavio u f, nemam namjeru da ti objasnjavam, imas legitimno pravo koje si stekao rodenjem da mislis sto god zelis, ali ajde, priznat cu, jedino je semafor bio troll kao svaki do sada.

Enivej, čestitke šefici na pobjedi i @Paučica na zanimljivoj organizaciji.

Pa ne znam, malo mi je nefer, ali ajde zasad ću objaviti organizatora da ne čeka.

Nakon jedne kreativne organizacije, idemo u, verujem još jednu podjednako kreativnu.

Organizator 288. FSC-a je Filhy

EwkNyR8.png

Ako se osećate loše zbog (ne)uspeha na FSC podeliću svoju ispovest da vam bude lakše. Evo ja sam svako drugo izdanje 17. mesto kao nesrećna Srbija na ESC. A kad neko spomene LU ja sam zaboravio šta je to jer me nema tamo od prošle godine! 😌

Ako se osećate loše zbog (ne)uspeha na FSC podeliću svoju ispovest da vam bude lakše. Evo ja sam svako drugo izdanje 17. mesto kao nesrećna Srbija na ESC. A kad neko spomene LU ja sam zaboravio šta je to jer me nema tamo od prošle godine! 😌
tenor.gif

Glasovi su u skladu sa pravilima i pobednik je legitiman, e sad druga je priča da li je pošteno tako napamet glasati ili nije
Glasovi dakle ko na Evroviziji. Manipulisanje žirijem i tvt podjednako. Pobednik je svakako pobednik, mislim da tu diskusije nema.

Pa wow! 3.mjesto za ovu pjesmu nisam uopće očekivao s obzirom da je njegova prijašnja Honey Boy totalno prošla ispod radara.
Skoro pa nisam glasao jer mi se poklopio odlazak na more pa sam uspio u zadnji tren. Kako god, jako lijepo iznenađenje. :eek:
Bodove nisam vidio, ali hvala svima koji su glasali. Divno.:love:

Čestitke pobjednici kao i super kreativnoj organizatorici.👏👏👏👏👏👏👏

Back