Last edited:
Tvoje komparacijske sposobnosti necu komentorati. Ako si odabrao da gledas na sve sto kazem, napisem, objavim, glasam kao na troll, sta da ti radim. Svoje razloge zasto sam nekom dao 12 u pf/f, nekom dao glasove, pa ga izostavio u f, nemam namjeru da ti objasnjavam, imas legitimno pravo koje si stekao rodenjem da mislis sto god zelis, ali ajde, priznat cu, jedino je semafor bio troll kao svaki do sada.Djeluje mi da bi Miki pobijedio da je zeleni normalno glasao umjesto da troluje zbog svog ispadanja, prvo mi bilo čudno kako meni sad 6, a bio mu crven na semaforu, pa sam pogledao ostatak i ono su definitivno trol glasovi, potpuno obrnuti od njegovih pf glasova, a možda su oni pf glasovi bili trol glasovi, a ovi sad normalni, tko će ga više znat
Nadajmo se da su trol glasovi bili u pf lol, mada mi recimo Pokijeva pjesma baš po ukusu zelenog
Ivana čestitke, pjesma je dobra, od mene 2 boda, bilo bi definitivno više na nekom slabijem izdanju
Paučice sjajno izdanje i organizacija!![]()
Nešto se ne javljaju ljudi! Možda su umorni!Saglasan!
Ako se osećate loše zbog (ne)uspeha na FSC podeliću svoju ispovest da vam bude lakše. Evo ja sam svako drugo izdanje 17. mesto kao nesrećna Srbija na ESC. A kad neko spomene LU ja sam zaboravio šta je to jer me nema tamo od prošle godine!![]()
Glasovi dakle ko na Evroviziji. Manipulisanje žirijem i tvt podjednako. Pobednik je svakako pobednik, mislim da tu diskusije nema.Glasovi su u skladu sa pravilima i pobednik je legitiman, e sad druga je priča da li je pošteno tako napamet glasati ili nije
Stani, odmori, sad će nova tema, nova pesmaNešto se ne javljaju ljudi! Možda su umorni!