304. FSC - Drugovision Song Contest

Mnogo mi je zao sto nisam u finalu s ovom pesmom. 🄲 Destry mi je davno poklonio, iako je bila na njegovom spisku i prepoznao da ce mi se svideti. Hvala ti jos jednom Destry 😊, bas je bio specijalan osecaj tekmiciti se s njom, samo sada osecam da je pesma izneverena od strane mene i da bi bolje prosla da si je ti nekada poslao. 😭😭😭

Razultati losi, bar za prvo polufinale. šŸ™ˆ
Veruj mi da ne bi niŔta bolje proŔla ni da sam je ja poslao :(. Tako je kako je. BaŔ mi je žao Ŕto se nije pogodilo da budemo isto polufinale da pesmu koja mi je toliko draga nagradim poenima.

BaŔ mi je krivo za neke pesme Ŕto su ispale ali tako je kako je. Idemo dalje!

Odricanje od odgovornosti: molim fanice da me ne optuzuju, spominju neke otrove, izdaje, sta ti ja vec znam, da me ne turaju u neke dramice jer ovaj puta ste si same birale pjesme, ne ja, pa shodno tome krivica je vaŔa, ne moja!

Odricanje od odgovornosti: molim fanice da me ne optuzuju, spominju neke otrove, izdaje, sta ti ja vec znam, da me ne turaju u neke dramice jer ovaj puta ste si same birale pjesme, ne ja, pa shodno tome krivica je vaŔa, ne moja!
Molim da objasnite činjenicu da je pola mojih finala bilo u vaŔoj organizaciji, a predlagali ste da radim dostavu i bacali crvenu farbu na mene. Kakva to omaja radi?

Ajmee dočekah finale, prvo nakon rata i narodnooslobodilačke borbe, može jedna partizanska večera iz radničke menze u OOUR "Rintintin" na koju ste svi (osim naravno osvedočenih stranih plaćenika) pozvani šŸ™šŸ»šŸŽ‰

Bilo je mnogo bolje kad ste vi birali pesme 🄲

Pridružujem se ovoj konstataciji. Mada sam i tada očekivala da će druga pesma biti izabrana. JoÅ” jednom se dokazalo da nisam u pravu. šŸ˜€

Hvala svima na glasovima, htela sam, Å”to je i glavni vođa dobro primetio, doneti malo kreativnosti kod izbora zemlje (da ne bude samo Evropa), ali eto, nije mi se isplatilo. Najjače je Å”to juče otkrih da mi je ovo 250. učeŔće (nisam imala pojma šŸ˜®šŸ˜…) tako da ga baÅ” "slavno" zavrÅ”avam. šŸ˜€

Å to se ostalih tiče, Å”teta za mađarski duet, mada mi je, na prvu bilo bzvz Å”to Danielfy učestvuje toliko brzo, nakon pobede, ali interesantna je pesma, u skroz drugačijem fazonu, pretpostavljam viÅ”e zahvaljujući ovoj grupi. Zanimljiv izbor napravio je i Dežurni, neÅ”to potpuno neočekivano. Poene je, osim njih dobila i Loboda.

Srećno finalistima i organizatoru u nastavku organizacije.

Pjesma koju sam zakasnio da prijavim proŔla u finale, jedva čekam da pobijedi a nije moja...

NOVI SKANDAL: ZBOG 19 OSUĐENIH NEKADAŠNJIH DRUGOVA DEMONSTRACIJE DILJEM SVETA. KOMUNIZAM PRED KRAJEM? NAJAVLJENO RUŠENJE KINESKOG ZIDA JER JE BERLINSKI VEĆ SRUŠEN

Em mi je ukradena pesma, em nisam proŔao, em se Orban ne javlja, to je najmanje Ŕto sam mogao 🤣🤣🤣🤣🤣

Back