az Azerbejdžan 2022: Nadir Rüstəmli - Fade To Black

Pa ko onda ispada od prva 4?! 😭
Paa tako se i prosle godine pricalo da nece proci svi zenski bopovi iz drugog polufinala. Ali ako neko mora da ispadne od prve 4, to ce biti Finska.
 
Sećam se ove polemike iz drugog polufinala 2008. kada su u prvo četvoro nastupili Island, Švedska, Turska i Ukrajina i kada je bilo dileme da bi makar jedna od njih morala da ispadne, iako su sve te zemlje bile u širem krugu favorita (prošle na kraju sve, samo što je Švedsku izvadio žiri). :D
Ova sada četvorka je znatno slabija od te, ali bitno je da je od prvih 4 najsigurnija za prolazak Srbija, a i za mene je realno da bi Izrael trebalo da bude najslabija karika.
 
Nastup deluje zanimljivo, videcemo kako ce ovo izgledati i zvucati u cetvrtak.

Pesma mi je dobra ali definitivno fali nesto da bi me osvojila. Mozda to bude ovaj nastup kad ga vidim u celosti, videcemo.
 
Pao na 11.mesto za kvalifikaciju u finale, prestigla ih Malta.. Osecam da ce u 2.pf biti veca borba za prolaz u finale i mozda neko od zemalja koje ocekujemo u finalu izvisi kao npr. Belgija, Estonia, Finska videcemo, bice interesantno svakako 😁
 
Pesma mi se ne dopada, ali je on vokalno bio sjajan. Takođe i nastup odličan. Zasluženo finale.
 
Pokidao vokalno, po meni Azeri uvijek sigurni finalisti 😅, oni baš nešto strašno moraju sjebat da bi ispali, a to se skoro nikad ne događa
 
Da. Oni generalno urade dobar posao i plasman u finale se retko dovede u pitanje. A sad su im pomogle neke zemlje koje su bile slabije i olaksali posao.
 
Mislim da se u finalu svakako neće proslaviti, neki plasman između Elnura 2015. i Dilare 2014., bliže možda ovo potonje
 
Ja ga iskreno nisam ni gledao, neka mi oprosti, u finalu hoću.
Tamo isto očekujem baš slab tvt, vjerovatno ispod 20p
 
Dok sam prvo gledao bio mi je ok, onda kroz rekapitulacije mi se javila zelja da ga opet gledam i sad mi je vec usao u favorite. Super kulminacija, a i on je bio mozda i najbolji vokal juce.
 
Back
Top