az Azerbejdžan 2022: Nadir Rüstəmli - Fade To Black

Btw, šteta što se nije ošišao malo, s onakvom frizurom ko iz spota je savršen ☕
 
Sve je bilo na nivou, ali pesma je jako monotona do krajnje kulminacije, koja opet nije istakla pesmu onako kako bi trebalo. On savršeno peva, tu nema zbora, ali u finalu ga ne vidim iznad 15. mesta, nikako.
 
Mislio sam da ce vizuelno mnogo vise da mi se svidi ali sam se zapravo bas smorio. Utisak o pesmi mi se nije promenio. Dobra je ali ne mami me da glasam za nju.

I ovde neka sredina tabele je mera.
 
Jel vas podseca ova pesma na nesto? Znam da ima jedan deo u strofi koji podseca na 'Waves' od Dean Lewis, ali me refren nekako vuce na "Youniverse" Molly Sanden mada nisam siguran dali je bas to :D
 
Ali nuletina u polufinalu 🫣 Nadire, ako treba utješni zagrljaj, tu sam 🙏
 
Zamisli da Azerbejdžan ima nulu 😂

A zašto mu je faca bila onako ljuta kad je dobio flop bodove od publike
 
Pa jasno je šta su oni radili svih ovih godina. Tako su i pobijedili
 
Ovo je za ne poverovati. Znači, ladno prošao u finale sa nulom od publike, to stvarno nisam očekivao, ali sam naslućivao da će prsnuti. Jasno mi je zašto je žiri ovo podržao, ali je stvarno veliki jaz i kontrast između glasova.
 
Znaci dogovorili smo rezervni plan za gas tokom zime 😁⛽
12 poena za Azere od naseg zirija, iskreno nisam pomislio pre glasanja da ce biti tako.
 
Baš mi je šok da je ipak prošao i sa tim da od publike nije dobio ništa, mada mi je posle odgledanog polufinala i jasno zašto. Juče je bio malo bolji i drago mi je što je bolji kod publike od Australije pa makar i za taj jedan poen.

Da, iznenadila me 12 od našeg žirija, mada verovatno je bilo dogovaranja.
 
Nadir je odličan pevač, pesma je stvarno kvalitetna, ali sve u kompletu je delovalo jako monotono i dosadno. Čak i neprimetno, ne postoji ni jedan jedini detalj u svemu koji ostaje u glavi, tekst, muzika,nastup. Možda jeste šok ta nula od publike, ali su mi šok i toliki bodovi od žirija.
 
Ali nuletina u polufinalu 🫣 Nadire, ako treba utješni zagrljaj, tu sam 🙏
Je li je pao taj utesni zagrljaj ili je nasao neki drugi?

Uhh. Stvarno nisam ocekivao da se nikom ne dopadne u pf-u i da ne glasaju u toj meri za 1p. Moracu proveriti da li je bio negde na 11. mestu. U finalu je makar od gruzijske publike dobio 3p. Samo me opet cudi kako su u finalu dobili poene, a u pf-u nisu, a ta ista Gruzija je u pf-u dodelila 8p Svedskoj (0p u f) i 7p Estoniji (0p u f).
Slazem se da je ovako pesma monotona, a i nastup generalno; mada meni licno je drzalo paznju i cak mi se dodatno popravio utisak.
Mozda dodatni razlog sto je ovako prosao losije je taj sto je bio sa pesmama koje se mogu okarakterisati kao "smor" i stopio se sa njima, a od svih njih Litvanija je izvukla korist. A nakon tog bloka dolazi vesela i brza Moldavija koja je i te kako primetna.
 
Jer su Azeri arogantni ljudi, uvijek mi takav vajb imaju 😆
Meni se cini da njima tamo njihova televizija ili ko vec pune glavu svake godine da su favoriti za pobedu, a s obzirom na to da im cesto izvodjac ne zna engleski jezik, nemaju ni mogucnost da prate portale. I Cingiz je isto nesto bio nadrkan 2019. jer nije pobedio 😂
 
Ljepotica Nadir izjavio da oće opet na ESC, štoviše pokrenuta je i kampanja da ga ponovo izaberu 🥲
 
Back
Top