be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Pa šta znam, mislio sam na osnovu nekih ranijih tvojih komentara da ti je takva Mustiijeva estetika odbojna, iako to svakako nije primarno ovde. Ali razumem da pesma može da ti se dopadne i nevezano za to.

Pa šta znam, mislio sam na osnovu nekih ranijih tvojih komentara da ti je takva Mustiijeva estetika odbojna, iako to svakako nije primarno ovde. Ali razumem da pesma može da ti se dopadne i nevezano za to.
Iskreno da ti kazem, prvenstveno sam komentarisao pesmu, glas, atmosferu, sama osecanja koja budi pesma…ali ni protiv estetike nemam nista, fin spotic…nikada meni nisu smetale odredjene stvari, samo sam mislio potpuno na nesto drugo, eto samo se mozda na pravi nacin nisam izrazio da me bolje razumete…jbg mozda je to neki hendikep koji nosim u svom govornom izrazavanju…uvek su mi prirodne nauke isle bolje

Prilično dobar izbor Belgije, iako mi deluje malo precenjeno u ovom trenutku. Imaju sreće što su u slabijem PF definitivno. Estetika spota mi je on point, nadam se da će uspeti da je prenesu na evrovizijsku binu. Pesma kao pesma mi je fina, ali mi fali jača kulminacija jer je build-up toliko dugačak.

Prilično dobar izbor Belgije, iako mi deluje malo precenjeno u ovom trenutku. Imaju sreće što su u slabijem PF definitivno. Estetika spota mi je on point, nadam se da će uspeti da je prenesu na evrovizijsku binu. Pesma kao pesma mi je fina, ali mi fali jača kulminacija jer je build-up toliko dugačak.
Pa ne znam koliko je precenjena, deluje da ljudi uglavnom ne fermaju/ ignorišu ovu pesmu.

Takođe, zašto mora poente svake pesme da bude kulminacija? Dobra pesma je dobra pesma, ne mora i ne treba sve da bude po evrovizijskoj formuli.

Pa ne znam koliko je precenjena, deluje da ljudi uglavnom ne fermaju/ ignorišu ovu pesmu.

Takođe, zašto mora poente svake pesme da bude kulminacija? Dobra pesma je dobra pesma, ne mora i ne treba sve da bude po evrovizijskoj formuli.
Meni je 5.mesto na kladionici precenjeno, u tom smislu. Kao i hajp koji sam videla kod nekih esc fanova na tviteru, mada kapiram da oni kad vide fino upakovane vizuale otkidaju, a ovo jeste lepo spakovana.

Što se kulminacije tiče, tačno, ne mora je imati svaka pesma, ali ova pesma mi deluje kao da se gradi ka tome da kulminira u nekom trenutku, pa se to ne desi adekvatno.

Ja preferiram vlažni kvalitet... :D

Ova pesma mi se sve više i više sviđa, biće u top 5 kod mene do kraja, pa kojim god da budu redosledom tih 5, teško mi je da rasporedim jer ih sve volim

Edit: pardon, imam ih 6 omiljenih, pored SHS tu su i Belgija, Francuska i Austrija
Pa ko god od njih 6 da pobedi ja srećan

Pobeda kod zirija moze ako ne zeznu stejdzing, a posto je u pitanju Belgija ja se na njih ne bih kladio za sada.

Meni su njihove pesme bile uvek dobre kad su birali interno, a onda kad dodje evrovizija propast. Prosle godine su uboli nastup prvi put posle 6 godina, pa videcemo jel to bilo slucajno ili namerno.

Meni je ova pesma #1 ove godine (mada ozbiljno volim i Švajcarsku, Holandiju i našu pesmu), ali očekujem neko 8. mesto kod žirija i oko 40-ak poena publike i to ukoliko bude dobar nastup 🥲

Nisam do pre dva dana čuo za ovu pesmu ali sam slušajući neku ESC 2024 plejlistu na Deezeru naleteo na ovu pesmu, ne znajući pri tome koja država je u pitanju samo po nazivu pesme i izvodjača i meni je ovo super. Baš mi se svidela. Dobar engleski, dobra muzika, dobra interpretacija.

Back