Beogradsko proleće

Pa što da ne? Nekad je bilo i više festivala koje su ljudi rado posećivali. U suštini cene su tu negde pa i jeftinije od prosečnog koncerta.

Da, ali tada su ti festivali bili medju glavnim muzickim dogadjajima godine. Uradi danas anketu koliko ljudi u Srbiji zna da Beogradsko prolece opet postoji, siguran sam manje od 1%.

Slazem se. Mali broj ljudi zna za taj festival. Stariji ne znaju jer se ne reklamira na TV-u. Moja mama voli te festivale, a kada sam joj spomenuo da ce uskoro Beogradsko prolece, ona se iznenadila i rekla da nigde nije videla da se reklamira ili prica o tome. Ona nema te telefone i razne tehnike i prati desavanja na TV-u. A takvih kao sto je ona sigurno ih ima mnogo vise. A za mladje svakako to nije primamljivo.
Ja bih isao, ali tesko da se mogu organizovati zbog raznih stvari.

Prenos "Beogradskog proleća" je večeras od 21:15 na Prvoj. Bojana Stamenov biće gošća u revijalnom delu.

Otpevaće svoje velike hitove 🤣
Sa Beogradskog proleca? 😁

Ocekujem da ce biti fin repertoar, ali cu pogledati u snimku. Uspecu da poslusam nekoliko pesama u prenosu, a ostatak ujutru. Svakako mi je najvise privuklo paznju duet Bora Djordjevic i Lado Leskovar.

Pjevaće pjesme Lole Novakovič,Nade Knežević i Bisere Veletanlić vjerovatno.

Zar u Srbiji nema glumaca koji bi vodili Beogradsko proleće?

Franjo Lasic voditelj. Kao i Marija Bergam.

Lepo mi izgleda scena. Muzicari iza nekog stakla.

Odlican je bio Danijel Alibabic. Uglavnom mi se ne dopada kako peva, ali sad je bio odlican. Svidela mi se i interpretacija.

Dule Lusin sa nesto brzim latinom ritmom je takodje bio dobar.

Ipak mi je ova sa PZE bolja. Ova mi je samo lepuskasta i fino za poslusati.

Back