Budućnost FSC-a (ANKETA)

Od kog izdanja treba da počne novi FSC?

• 1. Treba da počne od broja 1

Votes: 10 38.5%
  • 2. Treba nastaviti tamo gde smo stali na starom forumu, tj. početi od broja 223

Votes: 16 61.5%

• Total voters
    26
  • Poll closed .
Podsećam vas da možete da glasate u anketi do sutra u 11:11.

Glasanje u anketi je završeno. Pobedila je opcija 2. Želim da nastavimo tamo gde smo stali na starom forumu, za koju je glasalo 24 člana foruma, dok je opcija 1 dobila podršku 10 forumaša. Dakle, koristićemo spisak pesama sa starog foruma, te se one neće moći ponovo slati.

Od večeras ćemo videti oko toga da li treba krenuti od broja 1 ili nastaviti brojanje takođe tamo gde smo stali.​

FSC_anketa_rezultati.webp

Licno mi je drago sto je izabrana ova opcija. A i da je izabrana 1. opcija, ne bih slao pesme koje su slate, a opet ne bih bojkotovao pesme koje su vec slate. Gledano ovako, na mene ne bi imalo neki uticaj, ali opet mi je bolja ova 2. opcija, generalno, da bi ostali forumasi slali nesto drugo, pa cak i da su poznate pesme koje su zaboravljene. Taman da se i njih podsetimo.
E, sad. Biranje izmedju ove dve opcije, moze se tumaciti na vise nacina. Da li da se zavrsi jedno poglavlje, pa da se krene ispocetka ili da se nastavi sa brojanjem gde se stalo.
S obzirom, da ce biti novih forumasa u najavi, bice povratnika koji nisu dugo igrali, nove "konkurencije", ja sam za to da se krene ispocetka. Da se sada nakon pauze i novih izazova, oni koji su bili medju najboljima i dalje pokazu svoju dominaciju (pre svega mislim na Leo Cezara koji je apsolutni pobednik sa 21 pobedom, a i na one koje su u samom vrhu). Mislim da ce biti interesantnije i eventualno doprineti vecem "takmicarskom duhu".

Ja bih svakako da učestvujem, i jedino što će me sad smarati jeste to što ću morati da proveravam da li je neka pesma koju hoću da pošaljem eventualno već slata, a MRZIM Excel i tragično se snalazim u istom hahah
Van toga sve okej, glasao sam za 1 ali suštinski mi ne smeta ni 2, smetaju mi Excel tabele čim ih vidim 😅

Pa dobro, moraćeš da se navikneš na Excel tabele u svakom slučaju. :LOL: Čak i da smo krenuli ispočetka, posle desetak izdanja nema šanse da zapamtiš koja pesma je bila, a koja ne. Posebno ako je npr. neka pesma učestvovala, ali je bio drugi izvođač.
Takođe, neke teme će zahtevati da šalješ izvođača koji do sada nije učestvovao na FSC ili je učestvovao max 3 puta i sl... za sve to će ti Excel tabela biti neophodna.

Otvorio sam svoj Excel MajstaNaFSCiSSC nakon godinu i po dana, ko hoće da čestita...

Drago mi je što je pobijedila ova opcija, da nije, ne bih učestvovao iskr

Glasala sam za 2. opciju, ali toliko volim FSC da bih sudjelovala svakako. 😅 Mislim da bih se u slučaju pobjede 1. opcije ponašala kako je Tinte opisao - ne bih slala pjesme koje su već bile, ali ne bih ih ni bojkotirala kad bi drugi slali.

Otvorio sam svoj Excel MajstaNaFSCiSSC nakon godinu i po dana, ko hoće da čestita...

Drago mi je što je pobijedila ova opcija, da nije, ne bih učestvovao iskr
Čestitam 🤣

Ja ću moj da probam da nađem, ako nema, pravimo novi na poslu ahhahaha

Radostan sam što je 24 ljudi reklo STOP silovanju ušiju sa best of kolekcijama Jelene Tomašević, Sie, Adele, Rihanne, Joksa i ostalih FSC inventara. 🙏🙏 Čestitam!

Ja sam glasao za prvu, fsc inventar vise nije u modi.

Velika većina nisu bile u modu ni tada kada su slate... ali ziceru se u zube ne gleda.
Da je izglasana prva opcija slušali bismo Košavaaaa navikla sam na tu zimu već na nekom od prvih izdanja.

Počinjemo sa glasanjem u anketi povodom broja izdanja FSC-a. Možete da glasate u naredna 3 dana.

Kada kreće zvanično FSC, jer leti idemo na more da plivamo i plivamo i ... plivamo. Ne želim da propustim svoj prvi FSC, a mnogo ste odužili sve sa ovim anketama :rolleyes:

Back