Velika je razlika između ispadamo i nisam 100% siguran Kod žirija je sigurno bio potop a pesme poput naše nisu za svakog pa je bio rizik i sa te strane. Plus sam apsolutno paničar.
A osećaju verujem jer mi se Lavina odmah izdvojila na PZE-u i među prvima sam se oglasio na forumu da mislim da je jedna od najboljih pesama koje su se pojavile na PZE-u u trenutku kada je Zejna bila ogroman favorit.
Energetski nadmoćnija od većine. Nisam oduševljen nastupom ali prodala je ceo paket. Vokalno je bila malo bolja od Antigoni jedina je razlika jer je imala samopouzdanja za razliku od nje. Svakako zasluženo u finalu.
Meni je najimpresivnije kako ona peva bez da se primeti da igra podjednako energično kao igrači. Prop je mogao kraće da traje, ali sve zajedno odlična 5.
Što se mene lično tiče može i da pobijedi. Ako se Teodora bude prijavila na PZE 27 volio bih da pripremi ovako neku ludu energiju. Odmah mi je naumpala kada sam gledao nastup hahah.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.