me Crna Gora 2022: Vladana - Breathe

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
905
Points
93
Treba gledati i konkurenciju. Ne zavisi baš sve od toga kako je neko otpevao pesmu. Nastup je bio samo fin, sa izuzetkom onog čuda (meduze) na leđima, ali ne i dovoljno upečatljiv.
To znam da se gledaju i druge pesme, jer je ovo ipak i takmicenje; i na osnovu toga mi je jasno da je ostala u pf-u, ali da je bila bas toliko losa i nekonkurentna sa ostalima da joj skoro niko ne da ni poen.
U Areni je zvučala jako dobro vokalno među najboljima u polufinalu i sa te strane je trebalo više poena od žirija zasigurno..
Sa druge strane engleski je bio baš problematičan, pola toga se nije razumelo, nikako ili jako slabo... 🤔
Taj njen engleski uzivo je problematican, dok je u audio verziji meni zvucao bas kako treba. Lepo ispeglano.
 

Mrm

Ekspert
Joined
13 Feb 2022
Messages
1,461
Points
118
Bila bi sigurno više pčasirana da nisu poništerni glasovi žirija sigurno. Ali svejedno nije zaslužila onako nizak plasman. Prije bi očekivao da ona i Makedonka zamjene mjesta.Mada kod većine i publike i žirija je bila zadnja.
Bogami teško, Makeodnija je baš ispunila zvukom Arenu, što se kaže, i sve se razumelo, jasno izgovarano, čisto, intonativno dobro. Nije ni čudo da je nemački žiri dao 12 bodova.. Pritom je bila sama na sceni, bez ikakvih skoro efekata, osim svetla, koja su za moj ukus bila dobro uklopljena.. :)
 

rintintin

Ekspert
Joined
7 Feb 2022
Messages
1,375
Points
118
Ja koliko sam tako nešto malo komunicirao sa raznim stranim fanovima, stekao sam utisak da je među njima najčešća situacija bila da im se inicijalno više svidela Breathe kao pesma, uglavnom su je na znatno višim mestima rangirali nego Circles.
Ali onda u lajv izvedbi, mislim da ih je znatno više pridobila Andrea, više je digla svoju pesmu nego Vladana svoju. I u konačnici mi je delovalo da je većina smatrala da ako je neko trebalo u ovoj priči da prođe u finale, da je to bila Andrea.
I meni lično je zapravo Breathe bolja pesma, ali Andrea je mnogo bolji utisak sveukupni ostavila u lajvu, na skoro svim poljima. Vladana je bila ok i jako korektna, ali ispalo mi je nekako nekonkurentno.
 
  • Love
Reactions: Mrm

Andrej

Ekspert
Joined
4 Feb 2022
Messages
1,319
Points
113
Mislim da Vladana nije prenijela tu emociju uživo iako se trudila, pravila tužne face itd.

Danijel Albibabić kod Natalije Milosavljević opleo po njoj, rekao da bi njega bilo sramota da ne uđe u finale i da ostvari najgori plasman za svoju zemlju A zanimljivo on bio u žiriju koji je birao pjesmu. Vjerovatno je on gurao nekog drugog, moguće Nemanju Petrović ili nekog iz njegove škole D mol.
 

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
905
Points
93
Slazem se za Makedonku. I na mene je ostavila bolji utisak od Vladane.
 
  • Like
Reactions: Mrm

Bebi

Aktivan član
Joined
8 Feb 2022
Messages
89
Points
23
E pesma mi je ušla u glavu, al ne onako kao jer mi se sviđa. Nego eto, naporna je pa je zapamtiš.
 

Filhy

Veteran
Joined
4 Feb 2022
Messages
335
Points
68
Svaka joj čast, ona je baš pokidala ovde i bila je jako koncentrisana, a da pritom nije napravila nijednu grešku! 👏
Ubedljivo je bila najbolja, dok su se ostali mahom izblamirali. :)


Ostali su joj samo još Izrael, Turska, Letonija i Danska.
 
Top