ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Reality star Louisa Janssen je poslala pesmu za ESC u Holandiji..

Nije ova pesma:

Attachments

• IMG-20230915-WA0005.webp
    IMG-20230915-WA0005.webp
    55 KB · Views: 5
Jadan ja, popih lubanje zbog Louise.. 😔

Evo i Louise Janssen sa tradicionalnom holandskom pesmom:

@Nemanja97 eto ti kultura lokalna i jezik na esc.. 😉

Meni su sve tri pesme koje je Monako slao (2004, 2005 i 2006) fenomenalne - štaviše Tout De Moi mi je jedna od najomiljenijih ESC pesama. Andora iz 2007. i San Marino iz 2008. (Andrenalina mi je više guilty pleasure) isto tako fenomenalne pesme. Complice je novouvedeni žiri u polufinalima mogao da provuče u finale, ipak su tada debitovali a pesma svakako više zaslužila finale nego onaj poljski white dental attack na oči... O spašavanju Švedske iz 2. pf ne treba trošiti reči.
Umirem na white dental attack 😂

Stvarno je Complice masterpiece, baš sam prekjuče bio u San Marinu i stavio tu pesmu kao pozadinu za stori

Bukvalno, možda ćak najveća nepravda baš zbog plasmana u polufinalu

Nažalost, mnoge kvalitetne pesme su u tom periodu bivale potcenjene. Miodio je imao nastup identičan kao studijska verzija. Sad bi sigurno ušao u finale.

Zvuči mi kao pesma koja bi mogla da pobedi na Sanremu u periodu do neke tipa 2014.

Bio si u SM? @Mrm će biti tako ljubomoran.
Poslovno, biće me još poneki put do kraja oktobra 😂

Choda, izreklamiraj malo tu agenciju u nekoj offtopic temi, ide se i nama u San Marino. :D

• Love
Reactions: Mrm
Ja sam bio u San Marino jos 2016. naravno na ekskurziji i zaista je bilo lepo. Necu da krijem, sve vreme mi je u glavi bila Valentina Monetta dok sam bio tamo. 😁

BNT tvitnuli da neće učestvovati, pa obrisali tvit ali verovatno ništa od njih opet. :(

Choda, izreklamiraj malo tu agenciju u nekoj offtopic temi, ide se i nama u San Marino. :D
Đačka ekskurzija je u pitanju 😂 ali može povremeno ako @Miloš dozvoli, nisam zaposlen ni u jednoj agenciji već sam "frilenser", pa ako vidim neki jeftin a dobar aranžman, što da ne podelim.

Inače, dan nakon moje posete, Valentina Moneta se udala u San Marinu 😍

Udala se za vreme retrogradnog merkura, nece taj brak potrajati nazalost.

@Petar

Letovanje u Riminiju je najzgodnije za izlet do San Marina, to je na oko 1 h vožnje, ma i manje od Riminija..

Back