Umirem na white dental attackMeni su sve tri pesme koje je Monako slao (2004, 2005 i 2006) fenomenalne - štaviše Tout De Moi mi je jedna od najomiljenijih ESC pesama. Andora iz 2007. i San Marino iz 2008. (Andrenalina mi je više guilty pleasure) isto tako fenomenalne pesme. Complice je novouvedeni žiri u polufinalima mogao da provuče u finale, ipak su tada debitovali a pesma svakako više zaslužila finale nego onaj poljski white dental attack na oči... O spašavanju Švedske iz 2. pf ne treba trošiti reči.
Bio sam i ja, ali DA LJUBOMORAN SAM!Bio si u SM? @Mrm će biti tako ljubomoran.
Pjesmetina, da je išla za Italiju 2011. kao povratnička, bila bi top 5Umirem na white dental attack
Stvarno je Complice masterpiece, baš sam prekjuče bio u San Marinu i stavio tu pesmu kao pozadinu za stori
Poslovno, biće me još poneki put do kraja oktobraBio si u SM? @Mrm će biti tako ljubomoran.
Đačka ekskurzija je u pitanjuChoda, izreklamiraj malo tu agenciju u nekoj offtopic temi, ide se i nama u San Marino.![]()
A do kad to traje tačno?Udala se za vreme retrogradnog merkura, nece taj brak potrajati nazalost.