Pa tipičan primer je Portugal...Zato bi i bilo ironično, ništa ne nude godinama i dođe jedna pobjednička![]()
Pa tipičan primer je Portugal...Zato bi i bilo ironično, ništa ne nude godinama i dođe jedna pobjednička![]()
Mi dizemo cenu Balkanu, RTS se trudi, ali nece ziri dozvoliti da pobedimoVoleo bih i ja da neka balkanska pobedi, ali svi su teške flopare trenutno kolektivno.
Kad nije pobedila Ani Lorak, onda tek nije trebala SirushoMeni je mnogo žao što Jermenija nije pobedila u Beogradu 2008.![]()
Ma ajde ti fino nazad na ignore...budaletino Marko kome ti daješ drugu šansu..
Ne bih voleo da se Luksemburg potencira toliko kao sto je to bila Italija 2011...Bila bi baš fora da Luksemburg pobedi 2024.
Kakva je to legendarna zemlja na ESC, ludilo jedno..uh kako bih voleo da pošalju nešto što servira kvalitet, donosi nostalgiju u zraku, podseća na stara festivalska vremena..
Kad se samo setim Baccare, na primer..
Mislim da je jako dobro što je Italija 2011 odlično prošla, da nije, nisam siguran da bi pobednici Sanremo festivala odlazili na ESC.. To je bio svojevrsni test..Ne bih voleo da se Luksemburg potencira toliko kao sto je to bila Italija 2011...
Bila bi baš fora da Luksemburg pobedi 2024.
Kakva je to legendarna zemlja na ESC, ludilo jedno..uh kako bih voleo da pošalju nešto što servira kvalitet, donosi nostalgiju u zraku, podseća na stara festivalska vremena..
Kad se samo setim Baccare, na primer..
Otkud si ti toliko konzervativan, Marko?Ma mene uopće čudi što nisu Luksiću dali direktno finale odmah. Samo šteta što je 100% televote pa nema žirija da ih pogura u finale pošto poto heheh
Svakako se nadam da će imati dobru pjesmu dostojnu finala i, dakako, u izvedbi Luksemburžanina![]()
A Teraza Kesovija može za Monako, a?Pa nije to konzervativnost, nego mi naprosto veću težinu ima ESC učešće kad zemlju predstavljaju njeni žitelji. Daj mi Sanmarinca za SM, Luksemburžanina za LUX, Cipranina za Cipar, a ne Turke, Nijemce, Australce...