ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Po prvi put se čeka pobeda:
Island
Malta
Kipar
Litvanija
Poljska
Hrvatska
Slovenija
Severna Makedonija
Albanija

Ali jbg, pobeđuje:
Švajcarska.

😍😍🙌🙌🤑🤑

@Petar

Baš nešto razmišljam ovih dana i nešto mi je u glavi ovaj top 5 za 2024.
1. Srbija
2. Švajcarska
3. Italija
4. Malta
5. Švedska
Ne znam što , možda i nešto predvidim

Pa dobro, Ukrajina je već bila pobedila koju godinu pre, Jermenija je tada bila najbliže pobedi.

Bila bi baš fora da Luksemburg pobedi 2024. :D
Kakva je to legendarna zemlja na ESC, ludilo jedno..uh kako bih voleo da pošalju nešto što servira kvalitet, donosi nostalgiju u zraku, podseća na stara festivalska vremena..😍
Kad se samo setim Baccare, na primer.. 🥵🤩

Last edited:
Kakva je to legendarna zemlja na ESC, ludilo jedno..uh kako bih voleo da pošalju nešto što servira kvalitet, donosi nostalgiju u zraku, podseća na stara festivalska vremena..😍

Ne bih voleo da se Luksemburg potencira toliko kao sto je to bila Italija 2011...

Ne bih voleo da se Luksemburg potencira toliko kao sto je to bila Italija 2011...
Mislim da je jako dobro što je Italija 2011 odlično prošla, da nije, nisam siguran da bi pobednici Sanremo festivala odlazili na ESC.. To je bio svojevrsni test.. 😉

Jedna od njih je umrla. :(

• Sad
Reactions: Mrm
Ma mene uopće čudi što nisu Luksiću dali direktno finale odmah. Samo šteta što je 100% televote pa nema žirija da ih pogura u finale pošto poto heheh
Svakako se nadam da će imati dobru pjesmu dostojnu finala i, dakako, u izvedbi Luksemburžanina 😌

Ma mene uopće čudi što nisu Luksiću dali direktno finale odmah. Samo šteta što je 100% televote pa nema žirija da ih pogura u finale pošto poto heheh
Svakako se nadam da će imati dobru pjesmu dostojnu finala i, dakako, u izvedbi Luksemburžanina 😌
Otkud si ti toliko konzervativan, Marko? 😌🙃

Pa nije to konzervativnost, nego mi naprosto veću težinu ima ESC učešće kad zemlju predstavljaju njeni žitelji. Daj mi Sanmarinca za SM, Luksemburžanina za LUX, Cipranina za Cipar, a ne Turke, Nijemce, Australce...

Mislim da je u istoriji samo par predstavnika Luksemburga bilo zaista iz Luksemburga.

Pa nije to konzervativnost, nego mi naprosto veću težinu ima ESC učešće kad zemlju predstavljaju njeni žitelji. Daj mi Sanmarinca za SM, Luksemburžanina za LUX, Cipranina za Cipar, a ne Turke, Nijemce, Australce...
A Teraza Kesovija može za Monako, a? 😌
Želim Zdenku Kovačiček za Luksemburg 2024!! 🤩😍❤️🙌

Back