Legendarna u eri kada je bilo po 15 zemalja i pobednik nosio 10 poena. Da ne navodim poredjenje bolje.Bila bi baš fora da Luksemburg pobedi 2024.
Kakva je to legendarna zemlja na ESC, ludilo jedno..uh kako bih voleo da pošalju nešto što servira kvalitet, donosi nostalgiju u zraku, podseća na stara festivalska vremena..
Kad se samo setim Baccare, na primer..
Potpuno netačno.. Pomenuti legendarni španski disco duo Baccara na primer je 1978. godine zauzeo 7. mesto za Luksemburg, sa 73 poena.. Poslednji pobednik iz Luksemburga je prelepa šlager balada u izvedbi Corinne Hermes 1983. godine, sa osvojenih 142 boda.. Informiši se malo Nemanja..Legendarna u eri kada je bilo po 15 zemalja i pobednik nosio 10 poena. Da ne navodim poredjenje bolje.
Koliko si ti dobar čovek...Ma ajde ti fino nazad na ignore...budaletino Marko kome ti daješ drugu šansu..
A ja što sam Niku dao drugu šansu?Koliko si ti dobar čovek...
Nemoj tako da pricas o mojoj krsnoj slavi!Sveti Arhanđel Mrmhajlo...
Apsolutno da. Moj svijet uvjerljivo omiljena CG pjesma s ESC-aJe l" biste voleli da ga ponovo vidite na evrovizijskoj sceni?![]()
Nek posalju onog sto lupa patiku o glavu, vecina ovde se lozi na takve specijalce.Koliko zapravo reč "messy" u ESC kontekstu više nema lošu konotaciju. Ove godine su dve pesme sačinjene od totalno nehomogenih celina završile u top 3.
Šteta što niko sa naše scene ko bi bio u stanju da priredi neko ludilo mozga na sceni bi to okrenuo na neko gasiranje, umesto na nešto simpatično kao Kaarija.