ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Nešto mi govori da će Švajcarska ići na pobedu 2024. godine..🤔🤔

Ja bih iskreno voleo ovako na suvo da pobedu odnese neka država istočne Evrope, a da nije Ukrajina, to se baš dugo nije desilo.

Vrijeme je za Vilnius i nadam se da će uskoro, zadnjih godina se baš trude i zaslužuju da im se to vrati u vidu ESC pobjede

Vrijeme je za Vilnius i nadam se da će uskoro, zadnjih godina se baš trude i zaslužuju da im se to vrati u vidu ESC pobjede
Mislim da se može desiti u tekućoj dekadi. Imaju opasan kontinuitet.

Pa onda pre Švajcarska, Francuska, Belgija po osvojenim mestima...

Ne znam šta je tu smiješno, ali dobro.
A za Švicu se već 5 godina govori "evo iduće godine će", pa nešto ne vidim da su ubrzali tempo nakon Luce i Gjona

Čekaju se pobede mnogih, ali činjenica je da zadnja 4 ESC-a uzimaju najveće "powerhouse" zemlje. Još da uzme dogodine Norveška i krug je pun.

Ja bih da se vratimo u Rigu jedne godine. 2003. mi je bila i ostala najomiljenija od svih.

Bila bi scena da pobijedi Danska koja je nebitna već 5 godina otprilike

Ma kakvi lol
Nikad se ne zna... Gruzija je u ambisu, Azeri tonu sa njima, jedino Jermenija kolko tolko na ivici (i marici 😁), ali sve je moguce.

Voleo bih da posle Austrije pobedi neka centralno-evropska zemlja, mada znajuci koliko se (ne) trude, tesko. Zaista sad nemam predstavu ko bi mogao da iznenadi.

A mislim malo je i smesno pricati o ovome sad u ovom trenutku kad jos uvek nemamo ni konacan spisak ucesnika za 2024.

Back