ESC 2024 - Forumska kladionica

Mene ne moras ni da racunas, bolje je svakako. Da ne gledam bruku pored svog imena😂

10/10 sam imao u drugom polufinalu 2019. i prvom polufinalu 2023. (Sto mislim da je vecina pogodila). Mada nije neki uspeh pogoditi ako ima 15 zemalja u pf i samo glasa publika.

Kad saznajemo ko to treba da dobije poštovanje? :D

Mene je mnogo zeznulo (3 poena manje) to što sam navijački stavio Norvešku ispred Švedske, iako sam znao da je teško. U polufinalima sam predviđao glavom, a ne srcem, pa tu nisam loše prošao.

Kad saznajemo ko to treba da dobije poštovanje? :D

Mene je mnogo zeznulo (3 poena manje) to što sam navijački stavio Norvešku ispred Švedske, iako sam znao da je teško. U polufinalima sam predviđao glavom, a ne srcem, pa tu nisam loše prošao.
Polako, treba izračunati sve to...!

@Leo Cezar kako ce se resiti pitanje Belgije i Holandije, tog duela? Holandija je diskvalifikovana nakon polufinala i na sajtu EBU su izlozeni njihovi rezultati (drugo mesto u polufinalu), tako da pretpostavljam da ce u tom slucaju Holandija i na kladionici biti bolje plasirana od Belgije?

Srbiju sam stavio na 17.mjesto tako skoro blizu pogotku. Pobjednika je lako pogoditi, čim se pogleda brzinski tj onaj koji je pogodio i Švajcarsku Hrvatsku i Ukrajinu te Srbiju stavio na 18.mjesto. Svaka čast.

Da :nl: nije bila DSQ, bili bismo 18, tako da računam da sam pogodio naš plasman! :D

2016 Josipa
2017 Stole
2018 Leo Cezar
2019 Nije sve tako sivo
2021 Marko
2022 Ro97
2023 Dule / Nije sve tako sivo

2024 ?

Cestitke. Bar je ovde "Ramonda" pobedila.

Cestitke na 100% pogotku Anhel 1. pf, Evrovizija2024 2. pf i Marko za plasman Srbije. 👏
Ja sam zadovoljan sa svojim plasmanom, mislim da sam i prosle godine bio u TOP 5.

Ja sam dobio 0,5 poena više nego što treba, ali ne bunim se, mada i ne utiče na plasman 😌
Čestitke Ramondi! 👏🏻

Back