ESC 2025: Izbor foruma za najbolju pesmu

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
GlasForuma2025.webp
Dobrodošli na izbor Evropesma foruma za najbolju kompoziciju 69. Pesme Evrovizije.
  • Glasa se po evrovizijskom principu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena) slanjem poena meni putem privatne poruke (direct message)​
  • Glasanje za polufinale traje do petka, 18. aprila do 18 časova
  • Pravo glasa imaju članovi foruma koji pre slanja glasova imaju bar 30 napisanih poruka na forumu
  • Neophodno je poslati glasove za oba polufinala u istoj poruci​
  • U finalu učestvuje 26 pesama (po 10 iz svakog polufinala i 6 direktnih finalista)​
  • U finalu mogu da glasaju i članovi koji nisu glasali za polufinala​
  • U slučaju istog broja poena, prednost ima pesma za koju je glasao veći broj glasača, a ako je i on isti, onda pesma koja je dobila više većih ocena​
PLEJLISTA 1. POLUFINALA (ne glasa se za direktne finaliste)

PLEJLISTA 2. POLUFINALA (ne glasa se za direktne finaliste)

Podsećam vas da imate još 5 dana za glasanje u polufinalu. Kako idu i praznične obaveze, te Veliki petak, savetujem da blagovremeno pošaljete glasove.

Neizvesno je ko će proći dalje, tako da iskoristite mogućnost da pomognete vašim favoritima da stignu do forumskog finala!

Ostalo je još samo 2 dana do kraja glasanja u polufinalu. Očekujem vaše glasove :)

Glasao sam upravo, mnogo je teško bilo glasati jer mnoge pesme ni u ludilu ne bi dobile poene al mora neko da dobije. Sveukupno 5 pesama mi dobro, čak nije ni odlično nego dobro, ostalo ne bih slušao da eto ne mora da se čuje da bi se ocenilo. Ne pamtim kad je neka godina ovoliko krš bila.

Meni se samo po 12 i 10 poena iz oba pf-a sviđaju i bili bi u zelenoj kategoriji, od 5-8 poena u žutoj, a od 1-4 u crvenoj. 🥲 Nule su bukvalno u kategoriji kataklizme.

Glasao sam. Nemam šta puno da kažem. Nisu mi pesme to to kao što su bile prethodnih godina ali opet sam našao par pesama koje ne mogu da prestanem da slušam i volim ih :D.

Tek 11 poruka imam, do 30 necu stici do sl sezone 😅 bas mi je krivo sto ne mogu da glasam 🙄

Piši češće. Ima toliko tema na forumu. Samo da prokomentarišeš pesme u pojedinačnim temama zemalja, skupio bi brzo.

Drugo polufinale mi je mnogo bolje od prvog. Cak mi pesme koje su mi na 11. i 12. mestu bi lagano konkurisale za 4. ili 5. mesto u prvom pf-u, tako da mi je vec sad zao sto ce ostati bez poena. A opet s druge strane od 13-16. mesto suvereno cuvaju zacelje u ukupnom poretku.
Generalno, ovo mi je mozda najbolja godina od korone. Prethodnih godina, jedva sam imao 6-7 odlicnih pesama, mada su mi znali upropastiti sa revampom. Ove godine sam zadovoljan sa TOP 10.

Nemam predstavu koja ce pesma kod nas pobediti. Sve mi se cini da ce biti neko neizvesnije glasanje.

Ja glasove poslao pre neki dan, podelio poene onako kako mi se pesme sviđaju i koliko su mi često na plejlisti.

Sve pesme su dobile poene. Bravo za njih :D
24 pesme su dobile bar jednu 12-icu. U ponudi je za svakog ponešto.

Možete da glasate sutra do 18 časova!

Back