FSC. 268 - All About The New

Nisam znao da ću doživeti Leo eru pa da moram da odgovaram na ove pritiske, ali veličanstveno ću prihvatiti i pad, ništa strašno. 😂

Loši rezultati na LU, ali šta sad. Kod Pokemona sam bolji i to mi daje nadu da će biti bolje i ovde.

Ja dvanaesti sa dve dvanaestice :D Ne očekujem više poena u skorijoj budućnosti tako da ću pasti sigurno.

@Tinte točno kako si opisao moju pjesmu, tako sam se i ja osjećao. Oba glasa u fuziji su mi perfekcija u pjesmi. Dugo sam htio tu pjesmu prijaviti. Naravno, razočaran sam rezultatom, ali što ćeš... Nastavi ju dalje slušati. Ja se drogiram mjesecima. :love:

P.S. Jel to tvoja prva 12-ica za moju pjesmu? :unsure:
Verovao ili ne, nije. Racunajuci i ovu, ukupno 6. Na neke sam zaboravio, tj. nisam znao da su tvoje pesme. Moje 12-ice:
190. FSC (moj drugi po redu) Zlata Ognevich - Za lisamy goramy
209. FSC Severina - Rodjeno moje
229. FSC Ailee - I will show you
230. FSC Petar Graso - Ako te pitaju
232. FSC Cheb Khaled - Ana Aachek
Ovo su samo finalne 12-ice. Mada bilo je jos nekoliko 8 i 10p.

Samo sam htela da da pružim reč utehe i da vam dam nadu da ću flopovati.

Опааа, топ 10 за Белен, хвала свима на гласовима, видим било је доста топ поена тако да ХВАЛА ЖИВЈЕЛИ

Честитке Дестри на организацији, све 5! 👏👏
И Попахонтасу на побједи!

Tek sad vidim da ste ponovo išutirali Davida Kushnera u polufinalu ☠️

Drago mi je da je Destry kao organizator prijavio pesmu, isplatila se nagradica 🙏

Samo sam htela da da pružim reč utehe i da vam dam nadu da ću flopovati.
Šalim se ja. Meni ne smeta jaka creature. Zabavnije je definitivno kad imamo tako nekog poput tebe nego da nemamo. Nastavi da šalješ pesme koje mi odgovaraju ušima i sve 5.

Back