1. Abor & Tynna - Parallele Linien (Austrija)
- Jojj jako volim Abora & Tynnu tj njihovu evrovizijsku pesmu, ali ova mi nije ni blizu nje, ni po čemu me nija privluka nažalost i nije mi pamtljiva...
2. Mirella - Timanttei (Finska)
- Prija slušati iznova, radijski zvuči i opušta, tako da može u zelenu kategoriju!
3. Alice Duport-Percier (Clair Obscur: Expedition 33) - Lumière (Francuska)
- Pa mislim lepo je ovo, ima ko voli ovo, ali meni lično sada i nije nešto mnogo specijalno tj dosadnjikavo je i ne osećam je...
4. KUKU$ x BABY LASAGNA - BAM BAM BIRA (Hrvatska)
- Lazanja je spasio pesmu da mi ne ode u crveno, tako da može žuta! Razumem ovakav tip pesama i mogu da se zarazim njima ali mi ova jednostavno nije neka fora...
5. Metejoor - Eigen Schuld (Belgija)
- Hm jako lepa pesma, morao sam potražiti i prevod tako da mi je i tekst lep! Super paket, emotivno, tako da očekujem finale za ovaj tip pesme!
6. Michael Schulte - Beautiful Reason (Nemačka)
- Pristojna pesma skroz, upada u zelene međutim nije mnogo tamna zelena jer ima boljih tj upečatljivijih u ovom fazonu!
7. Nina Todorović - Fali Tren (Srbija)
- Obično ne volim domaće podrumare (za mene ona to jeste jer prvi put čujem za nju) ali pesma mi je savršena! Prava zaraza!
8. Subwoolfer - Melocoton (The Donka Donk Song) (Norveška)
- Pa ok, nije loša pesmica ali ni nešto ozbiljno konkurentna... njih dvojica mi nisu nikad previše bili zanimljivi iako sam voleo njihovu esc pesmu!
9. Valdis (valantis) - Ti Allo Thelis Pio Poli (Grčka)
- "Bezobrazno su zelene te tvoje oči nevine!" Zanimljiva pesma i lepo prisećanje! Jako loši brkovi!
10. Jessica Shy – 1000 Vėtrų (Litvanija)
- Okej su mi pesme dužine oko 2 minuta ali ako baš baš pokidaju i teraju me da ih opet odslušam, ova me ipak ne tera na to i nije mi ostavila neki poseban utisak...
11. Tananai - ABISSALE (San Marino)
- Sviđa mi se iako ne volim toliko italijanski jezik, može da prođe!
12. The Rasmus - Guilty (Finska)
- Njih nešto spec i ne volim, okej im je ova pesma ali ima boljih, za ovaj žanr i nije nešto prejaka!
13. Charlotte OC - On&On (Velika Britanija)
- Odlična pesma! Ispunjava sve kriterijume savršene fsc pesme, pamtljiv refren, dark prijatan vajb, glas, tekst... ma sve što volim je u njoj! Vidim je visoko u finalu!
14. Danica Crnogorčević - KROZ ŽIVOT I SMRT (Crna Gora)
- Nešto i ne volim baš Danicu kao pojavu, ali pesma je stvarno lepa i prijatna moram priznati!
15. Ghali - Paprika (Italija)
- Ja se izvinjavam ali sve oko ove pesme mi je loše, od same pesme, preko izvođača do spota... baš mi ništa nije leglo.
16. Nickless - Don't Stop The Car (Švajcarska)
- Sve je na mestu! Jako lepo za slušanje i opuštajuće deluje! Možda se ne bude mnogo izdvojila među konkurencijom kod nekih, ali je stvarno lep izbor!
17. ANNA ASTI - Верю в тебя (Ukrajina)
- U suštini nije loše ali mi lično dosadnjikavo malo, nije me kupila pesma na prvu, malo prosečno...
18. Porto Morto - Paradoks (Hrvatska)
- Za mene lično ništa posebno tj nekako me iritiraju i pesma i oni i spot, ne prija mi, ali to ne znači da će i drugima biti takav utisak!
19. Vesna - Płakały (Češka)
- Super pesma i ima jako zarazan refren, i lep mi je ovaj miks jezika! Njihova evrovizijska mi je takođe lepa bila, tako da su ispunile očekivanja!
20. Berre - Thrill Of It All (Belgija)
- Klasična fsc pesma kakvu volim! Sve je na mestu manje više, možda bih lično dodao još malo jači refren ali i ovako je dobro i daje odličan vajb, tako da očekujem finale!
21. Achille Lauro - AMOR (San Marino)
- Pesma je u suštini jako prijatna, ali mi fali nešto da me kupi skroz, nešto malo upečatljivije po čemu bih je pamtio više možda...
22. МАША КОНДРАТЕНКО - ВАНЬКА-ВСТАНЬКА (Ukrajina)
- Zanimljiva stvar, upečatljivo je, samo šteta što ne traje malo duže, ali to neće uticati na sveukupni utisak jer je zadovoljavajući i tera te da slušaš iznova!
23. Kick Me Out - Holding On (Holandija)
- Mlako, nemam sad nešto spec da zamerim ali me nije kupilo, daleko je od zelenog ali i od crvenog, tako da žuta kategorija je taman ovde...
24. Anastasia - Siga To Prama (Grčka)
- "A laju kuje, ali ih ne čujem, laju, laju, lepotom ih trujem!" Aaa koliko vozii pesma, odlično što je neko poslao ovo da se razmrdamo, nadam se da ulazi u finale!
25. Miach - Iluzija (Hrvatska)
- Najbolja pesma od Miach je već učestvovala, a nisam preterano ljubitelj njenih preostalih, tako da eto...okej je ali ništa posebno...
26. BAJOCERO X - CATAЯATA (Španija)
- Nije mi baš nešto spec legla ova pesma jer me malo iritira ovaj refren i zato je žuta... mada ne znači da se drugima neće svideti jer u suštini nije loša pesma!
1. Anita Meyer - Why tell me why (Holandija)
- Nije za mene, ne volim baš ovako neke starinske stvari osim ako su baš po mom ukusu, ali to ne znači da ova pesma nema kvalitet nego jednostavno ne ide uz mene i dosadnjikava mi je...
2. Alizzz - Ya no siento nada (Španija)
- Pristojno sve ali nedovoljno da me kupi na prvu loptu, biće još slušanja, ali ne privlači me nešto mnogo ipak...
3. Yonaka, Barns Courtney - Anthem (Velika Britanija)
- Jako jako lepo i opuštajuće za slušanje a nenametljivo! Ako ljudi pruže priliku ovoj pesmi da je lepo osete, može ona lepo proći!
4. irieFM - Što ti telo pulsira (Srbija)
- Beban iz Porodičnog blaga! Inače ne volim mnogo ovakvu našu domaću muziku ali ovo mi je je lepo leglo!
5. Orla Gartland - Did It To Myself (Irska)
- Manje više je sve okej ali jednostavno mi nije previše upečatljivo da bih hteo iznova da slušam...
6. Go_A – Kalyna (Ukrajina)
- Neko očigledno zna šta i kako treba da radi kad je poslao Go_A, sa njima nema greške definitivno! Volim ovo, pesma vozi i ponovo ih vidim na Lu!
7. Amy Manford - GHOST OF YOU (Australija)
- Jako prijatno iznenađenje od pesme!? Definitivno zaslužuje da se nađe i u finalu!
8. Grace Carter - Heal Me (Velika Britanija)
- Nije loša pesma, lep refren, lep tekst! Standardna fsc pesma koja će se svideti masi glasača verovatno!
9. Rosenfeld - like u - (Francuska)
- Dobra pesma, baš te unese u ceo njen vajb i drži te do kraja! Super stvar!
10. Pietro Basile feat. Sarah Engels – Ich liebe nur dich (Nemačka)
- Lepo je stvarno ali mi malo bejzik previše ili samo trenutno ne osećam! Uz još par slušanja ima šansu da se popravi utisak!
11. Miriam Bryant - Regnblöta skor (Švedska)
- Lepa pesma, međutim lično me u ovom prvom slušanju nije kupila tj ostavila dovoljno jak utisak za zelenu kategoriju!
12. Electric Callboy - PARASITE (Nemačka)
- Odlična stvar i odudara od ostataka, očekujem lagano finale za ovu pesmu zbog drugačije energije! Vozi!
13. Douwe Bob - Nothing to Lose (Holandija)
- Zapravo lepa i prijatna pesma ali mi malko nešto fali da bude zelena, možda sa još par slušanja to i postane! Sve u svemu nije loše!
14. LÉON - Die For You (Švedska)
- Odlična fsc-ovska pesma! Sve je lepo, možda fali malo jači refren ali ne smeta ni ovako jer je u tom duhu cela pesma!
15. RORI - Jalousie (Belgija)
- Čini mi se da je nekad skoro učestvovala, ali mi je ovog puta ostavila bolji utisak, možda ne za neke najviše ocene ali sasvim pristojno za odslušati!
16. Lola Indigo - LA REINA (Španija)
- Trenutno nije za mene, što ne znači da je loša, moguće da će proći dalje i svakako ne bi bilo nezasluženo...
17. Aminata - Maiga Vara (Latvija)
- Kvalitetna pesma, lepo peva, lep tekst, emotivno! Sve je na mestu za prolazak u finale!
18. Ofenbach - Wasted Love (feat. Lagique) (Francuska)
- Super stvar! Lepo vozi stvarno, mada Overdrive njihovu više volim ipak! I ovde očekujem sigurno finale!
19. Michelangelo Buonarroti - L'errore (Italija)
- Ok ali mi je nekako dosadnjikavo, nije mi upečatljivo i pamtljivo baš, jednostavno bude pa prođe neprimetno...
20. Evgenya Redko - Patogu (Litvanija)
- Lepa pesma, nemam mnogo zamerki, samo mi malo nešto možda ipak fali da bi upala u zelenu kategoriju!
21. PRISMA - Bangs (feat. Mercedess) (Danska)
- Pa ok, prosečno, u suštini ne mogu nešto mnogo da zamerim, ali mi ne leži nešto specijalno sada ovako nešto i nije skroz moj ukus...
22. STE - LACREMA (Italija)
- Nije loše ali mi jednostavno ne prija ovakav stil trenutno dok slušam... možda se u nekom narednom slušanju mišljenje malo izmeni...
23. anamē & Moyka - Colder (Norveška)
- Hmm zapravo lepa pesma! Nije toliko upečatljiva na prvu loptu i nametljiva, ali onako baš prija slušati! Nije loše!
24. Sobel, Sanah - "Wynalazek Filipa Golarza" (Poljska)
- Hm i ovo zvuči jako lepo! Sve je na mestu, nema šta mnogo da se zameri, treba se prepustiti pesmi!
25. Slavica Ćukteraš - Zvaćeš je mojim imenom (Srbija)
- Pa ok, ali meni lično ovo nije ni nostalgično niti mi je ova pesma ostala u sećanju toliko, onako prosek neki, ima Slavica boljih pesama...