gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Mislim da se cijeli ovaj region sjeća Helene, pjesma je jedna od najpoznatijih evrovizijskih pjesama ovuda i to je tako. Naravno, doprinijelo je to što je ESC bio nenormalno popularan i voljen u to vrijeme i svi su gledali

Ove godine je pokazala kada se pojavila na ESCu šta je pravi stari evrovizijski hit, i sve ovogodišnje takmicare zasenila. Pa i po komentarima je pokazano koliko te stare evrovizijske legende fale, i stari hitovi. Mama Evrovizije se vratila. Evo 20 godina, njena pesma hara Evropom. Videćemo gde će biti ovi izvođači što kažete da su je prevazišli za jedno 10tak godina.

Ništa ja ne kažem za Helenu, samo mi spis izgleda kao ChatGPT
Očigledno pošto si upućen u te stvari, da je tebi potreban. Za razliku od tebe, ja još uvek mogu bar sam da napišem koji tekst. Naučilo me ovo dugogodišnje školovanje. Inače ovde imam 2 velika fana, Pokicu i Nika, zalepe se za svaki moj post. Pa to je neverovatno.

Жена отпевала летњи хитић и то је то. Текст на нивоу Тее Таировић и удри. yo my lover, undercover, you 're my secret passion and I have no other.... није ни чудо што су је сви певали кад је текст једноставнији него у оној на крај села жута кућа титћ ти ти

Pa kao da su druge u tom žanru imale dubokoumnije tekstove 😂

Nije secret, nego sacred, ali dobro…meni žao što se ne pevaju ove novije ozbiljne pesme koje su prevazišle “My number one”, nego se peva neki običan pesmuljak, letnji hitić.

Imaš ozbiljan problem
Pokice na svaki moj post se lepiš, prozivaš me još od 2018. godine kada sam pristupio forumu. Naravno sa dotičnom personom, i kada ti jednom odgovorim, ti mi napišeš da ja imam problem? Ne komentarišem tvoje postove, ne zanimaš me, niti sam te bilo kada uvredio do sada. Ti to radiš konstantno.

Ne mogu te prozivati od tada kada nisam bio tu, što se da videti na mom profilu, a drugo i ChatGPT bi skontao do sada da ponavljanje jedne te iste rečenice u 58 različitih konteksta nema nikakvog smisla.

Ne mogu te prozivati od tada kada nisam bio tu, što se da videti na mom profilu, a drugo i ChatGPT bi skontao do sada da ponavljanje jedne te iste rečenice u 58 različitih konteksta nema nikakvog smisla.
❤️ Život je lep!

Po meni je Fuego napravio uspeh onakav kakav je napravio My Number One u svom vremenu, ako ne i veći. Pogodili su suštinu bop nastupa kakav se odavno priželjkivao.
Uostalom sećam se neke priče da je Fuego prvo bio pravljen za Helenu, zato i vidim sličnost.

I Fuego i SloMo, ali neka, radije ćemo se prisećati Melodifestivalen reject-a iz 2005. uz omalovažavanje skorašnjih primera uspešnih bopova.

Pa to samo govori o tom Melodifestivalenu kad su odbili pobjedničku pjesmu Evrovizije 😂

Pa to samo govori o tom Melodifestivalenu kad su odbili pobjedničku pjesmu Evrovizije 😂
Prvo sta ce Melodifestivalenu pesma sa grckim motivima? Dajte to je smesno, zeni su kompozitori pisali pesme za nacionalno finale u Grckoj na kojem je pesme Helena izvodila. Pesma koja ima simbole kritske lire, inspirisana grckim narodnim plesovima, takva pesma treba Svedsku da predstavlja? To su gluposti.

Back