Očigledno pošto si upućen u te stvari, da je tebi potreban. Za razliku od tebe, ja još uvek mogu bar sam da napišem koji tekst. Naučilo me ovo dugogodišnje školovanje. Inače ovde imam 2 velika fana, Pokicu i Nika, zalepe se za svaki moj post. Pa to je neverovatno.Ništa ja ne kažem za Helenu, samo mi spis izgleda kao ChatGPT
Pokice na svaki moj post se lepiš, prozivaš me još od 2018. godine kada sam pristupio forumu. Naravno sa dotičnom personom, i kada ti jednom odgovorim, ti mi napišeš da ja imam problem? Ne komentarišem tvoje postove, ne zanimaš me, niti sam te bilo kada uvredio do sada. Ti to radiš konstantno.Imaš ozbiljan problem
Ne mogu te prozivati od tada kada nisam bio tu, što se da videti na mom profilu, a drugo i ChatGPT bi skontao do sada da ponavljanje jedne te iste rečenice u 58 različitih konteksta nema nikakvog smisla.
Nista ja ne omalovažavam.I Fuego i SloMo, ali neka, radije ćemo se prisećati Melodifestivalen reject-a iz 2005. uz omalovažavanje skorašnjih primera uspešnih bopova.
Da, čaj veka realno.Jel ovo istina?![]()
Prvo sta ce Melodifestivalenu pesma sa grckim motivima? Dajte to je smesno, zeni su kompozitori pisali pesme za nacionalno finale u Grckoj na kojem je pesme Helena izvodila. Pesma koja ima simbole kritske lire, inspirisana grckim narodnim plesovima, takva pesma treba Svedsku da predstavlja? To su gluposti.Pa to samo govori o tom Melodifestivalenu kad su odbili pobjedničku pjesmu Evrovizije![]()