nl Holandija 2022: S10 - De Diepte

Kuuuku, pa ovo je borba za top 15.

Ma nije ona neharizmatična, baš je zabavna ovako.
 
Performans nije podigao pesmu, pesma je meni ušla u top 10 nakon nekih 15-ak slušanja, i to jer mi je Spotify spamuje više puta tokom mojih višečasovnih izležavanja u kadi, kad je baš chill atmosfera i onda osetiš pesmu. Na prvo slušanje, sa ovim nastupom, ovo neće visoko.
 
Pa ja ne znam kakva ste očekivanja imali, ova pesma i vrišti minimalizam, svetla, svedenost. Malo je način na koji se snima meh, ali generalno mi ništa nije toliko loše.
 
Pa previše je obično. Fali definitivno neki filter, neka mistika, previše je nastup u nekoj nebitnoj netakmičarskoj emisiji. Ono sa laserima za šta se sad svi hvataju za 3 klase iznad.
 
Wooww Bravooo Stien! Tako elegantno i minimalisticki, bravo pretalentovana curo. A tek glas, vise sam se najezio nego u studijskoj verziji. Go The Netherlands! Idemo breee. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
 
Pa da, žena u nekoj običnoj emisiji imala baš super nastup (to kažem ja koji nisam fan pjesme), a ovdje došla s ovim bezveze nastupom.
 
Jeste običnije, slažem se ali ako je ovo najbolje što su mogli da izvuku u trenutnoj situaciji, ok mi je. Gledao sam njihov RTL Boulevard i bilo je reči da imaju primedbe na kamere, na svetla, nisu bili zadovoljni stand-in probama. Znači organizacija jedna velika 0.
 
Još jedan favorit sa naizgled nebitnim nastupom.
 
Koja prefinjenost, koja kultura, nenametljivost, ona je devojka koja glasom osvaja sve. Odmor za oci za raziku od onog sabackog vasara koji donosi albanska predstavnica.
 
Ne znam, meni ovaj nastup ne deluje nimalo pobednički. Lepo zvuči i izgleda, ali je jednostavno prestatično i prejednostavno.
 
Ja ne znam zašto je većina foruma uporno delusional i ovu pjesmu povezuje s bilo kakvom pobjedom 😩
 
Ubijte me sada ali ja sam ovde u isečku sa druge probe, čuo i falševe, i to ne jednom, za tako kratko vreme.. Najiskrenije kažem, dopada mi se jako kompozicija ali meni ovo nije tako ubedljivo..
 
Back
Top