nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Tačno sam znao da sam opet na pravoj strani istorije jer sam vjerovao od početka da je priča napumpana i da se nije desilo ništa toliko strašno. Eto stalno se vrti priča kako se sve snima na ESC i kamere su svuda al baš nigdje taj strašni momenat nije zabilježen tako da možemo da mislimo i da je samo mahnuo rukom a ova se trznula i ispala joj kamera i to je to.

Što se tiče komentara kako je zaslužio dsq zbog agresivne kampanje (? ? ?) eto sreće pa nismo imali nekoga ko je snimio videe na fazon 15 jezika, kačio na YT pa sponzorisao u tim zemljama, išao na Tajms skver, zvao Gal Gadot da je promoviše i sl. Ali da, poziv da se glasa u internet anketama je svakako gori i agresivniji marketing i kampanja i to što je diskvalifikovan bez konkretnog objašnjenje je zasluženo. Ok.

Ne vjerujem da će da ide opet, ali nadam se da će fazon Holandija odustati od sledećeg izdanja a šesti su na listi po visini kotizacije koju plaćaju

🇳🇱 Avrotros state they won't persue any legal actions against EBU over Joost's disqualification.

😂😂😂😂😂

Back