hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Od 7 mjesečnih slušatelja na spotify prije par mjeseci do 4,1 mil. sad. Od 400 followera na instagramu do 427k. Od potpunog anonimusa do 3 rasprodana koncerta u veličini jedne arene u par minuta.

I onda dođu razne zvijezde i zvijezdice s ovih prostora i govore kako Eurovizija može odnemoći u karijeri.

Od 7 mjesečnih slušatelja na spotify prije par mjeseci do 4,1 mil. sad. Od 400 followera na instagramu do 427k. Od potpunog anonimusa do 3 rasprodana koncerta u veličini jedne arene u par minuta.

I onda dođu razne zvijezde i zvijezdice s ovih prostora i govore kako Eurovizija može odnemoći u karijeri.
Evrovizija je velika kocka. Može da bude odskočna daska ili da te sahrani. Pošto je Beba (kako ga zovu sredovečne Srpske Facebook mame) bio anonimus, on nije imao mnogo da izgubi, nije gubio mesece i mesece tezgarenja po inostranstvu.
Ove prima done kod nas bi itekako želele na ESC ali su svesni troškova i gubitaka, što za pripremu nastupa, što zbog love koju su im već obećale tetovirane gazde klubova unapred. Uz to su i ogromne kukavice. Plaše se da će ako flopnu izgubiti na popularnosti, da će im opasti cena nastupa i generalno interesovanje kod publike.

A i ne volim ja nešto preterano 'zvezde' na PZE i ESC. Dokazalo se milion puta da i kada se prijave, sve rade traljavo, neinspirativno. Hurricane su prve došle sa jednom od najgorih i najneslušljivijih svojih pesama.

Da, album Demons & Mosquitos je bio spreman i prije Dore (ako se dobro sjećam); mislim da će sada uvrstiti još neke pjesme koje je radio pod imenom Dorks (sve su pjesme maknute s tog YT profila) i vjerojatno sve ide na doradu da zvuči svjetski. 😁

Ako je pametan pravac Grše za neku kolaboraciju i postao bi najveći A lister u Hrvatskoj

Imaće on vrhunsku karijeru, treba samo pametno da iskoristi ovaj uspeh.

Nešto kuha i s Huljićem. Baby tražena roba.
Da, nastupa na Melodijama Jadrana s nekim dečkom, zaboravila sam ime.
Iskreno, ja bih da se makne od Huljića. 😅 Stari lisac ga je upecao čim je namirisao što bi se sve moglo dogoditi...

Da, nastupa na Melodijama Jadrana s nekim dečkom, zaboravila sam ime.
Iskreno, ja bih da se makne od Huljića. 😅 Stari lisac ga je upecao čim je namirisao što bi se sve moglo dogoditi...
Nekako mi TonĆi i Marko koncepcijski ne idu zajedno 😅

Sve su interesantni podaci za nekoga ko izvan svoje države nije stekao nikakvu prepoznatljivost zahvaljujući Eurosongu 😌

Back