Evrovizija je velika kocka. Može da bude odskočna daska ili da te sahrani. Pošto je Beba (kako ga zovu sredovečne Srpske Facebook mame) bio anonimus, on nije imao mnogo da izgubi, nije gubio mesece i mesece tezgarenja po inostranstvu.Od 7 mjesečnih slušatelja na spotify prije par mjeseci do 4,1 mil. sad. Od 400 followera na instagramu do 427k. Od potpunog anonimusa do 3 rasprodana koncerta u veličini jedne arene u par minuta.
I onda dođu razne zvijezde i zvijezdice s ovih prostora i govore kako Eurovizija može odnemoći u karijeri.
Njemu sleduje album ako se ne varam?Novi singl objavljuje za manje od mjesec dana!![]()
Najnovija vijest kaže da su se zapratili na Instagramu. Nešto se sprema?Ako je pametan pravac Grše za neku kolaboraciju i postao bi najveći A lister u Hrvatskoj
Nismo spremni ni ja ni arena Zagreb!Najnovija vijest kaže da su se zapratili na Instagramu. Nešto se sprema?![]()
Da, nastupa na Melodijama Jadrana s nekim dečkom, zaboravila sam ime.Nešto kuha i s Huljićem. Baby tražena roba.
Nekako mi TonĆi i Marko koncepcijski ne idu zajednoDa, nastupa na Melodijama Jadrana s nekim dečkom, zaboravila sam ime.
Iskreno, ja bih da se makne od Huljića.Stari lisac ga je upecao čim je namirisao što bi se sve moglo dogoditi...
Neće. To je ipak samo SanjaOvo ce ladno uci i u klubove