hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Nakon evrovizijskih koncerata razmišljao sam na koga me Marko Bošnjak podseća svojim ponašanjem i po mom mišljenju preteranom nametljivošću. Njegovo neprestano utrpavanje kameri, uskakanje gde treba i gde ne treba...
I setih se, dosta mi u tom segmentu liči na Michaela Ben Davida, predstavnika Izraela 2022. godine. Brat po želji da bude što vidljiviji i ekscentričniji. Mislim da će u prvom polufinalu iskakati iz ,,frižidera" kad god bude mogao. 😄

Intervju na HRT Marko uvjeren u finale, da je Black horse i tako promijenio nastup sa Dore. Nastup je svakako bio za odbacivanje ali kako on to misli dernjavom Poison cake 25x da uđe u finale?

Šta god on da kaže, ispadanje je vrlo izvesno.
Nažalost ne vidim scenario u kom Hrvatska prolazi u finale ove godine.

Ako će mu nastup biti dark i edgy poput Hatari i Bambie Thug, idemo u finale zahvaljujući emo, gothic i alt publici

Strašno koliko je dočekan na nož od domaće publike, iskusio muke kao Luka Crni kod nas. Konstruktivne kritike su na mestu, ali tolika količina hejta je baš užasna.

Ima šanse za prolaz, ali biće baš tesno. Da je kojim slučajem Srbija ili CG sa Hrvatskom u pf, dosta bi mu pomogli sigurni bodovi.

Hrvatska definitivno ima šanse za prolaz, a i Marko je rekao da su dosta unaprijedili nastup. Koliko god ljudi pljuvali po pjesmi pjesma nije DOA i to je tako. Možda se desi da i ispadne jer će biti baš tijesno, ali postoji šansa da se istakne.

Baš bi mi bilo drago ako Hrvatska prođe, zanima me samo ko će onda ispasti, Island ili Belgija

Back