hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Na HRT malorije Daniel Popović ESC 1983 s Đuli .Stvarno tada veliki hit. Marko Bošnjak se javlja iz masažne fotelje,rasterećen briga njega, uživa u kao da je siguran u finale. 😂

Zeleo sam nasim susedima prolazak i srecu, ali ovo je stvarno bilo lose od samog starta, po meni kao sto sam i ranije rekao, najgora pesma ESCa, uz Estoniju.

Nastup izvučen do maksimuma, super pjevanje, ali pjesma naprosto nije sjela ljudima kako u HR tako i u Europi.
Mislio sam da će proći jer su ostali bili užas, ali eto... Nisu svi Švedska i Ukrajina da sa sra*ima super prolaze.
Mali mora poraditi na ponašanju.
Više sreće sljedeće godine.

Bio je super, puno bolji od Dore, ali eto nekako je bilo previse muskih bopova u ovom pf koje su isli na isti target audience, ne razumem odluku producenata da stave njega i Kipra jednog do drugog.

Bezveze, mogao je proci. :( Nastup dobar kao i pevanje, na trenutke mozda malo previse efekata ali sve u svemu dobro je izgledalo, na trenutke je cak i davalo vibe Bambie Thug nastupa koji je bio world class tako da sa te strane sve pohvale, nemam nikakvih vecih zamerki.

Na kraju kad se podvuce crta mozemo reci da je najveci problem ocito bila pesma. Meni je isto na prvo slusanje zvucala dosta random, a onda kad sam je jos nekoliko puta cuo sve mi se vise svidjala. Kezualcima ocigledno nije legla jer mislim da pesmi generalno fali to sto ne hvata na prvu i sto jeste malo random na prvo slusanje jer je nekako previse svega.

Ипак то није било то, од старта.
Интернационални жири зезнуо и Хрватску а и самог Марка тиме што су га послали у Базел

Back