hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Razumljivo, godinama su slali nekvalitetne balade što na hrvatskom što na engleskom koje su ostajale u polufinalu. Ali ne treba ni po svaku cenu eksperimentisati, u to će se uveriti već za mesec dana kada i Marko sa ovom nabacanom i dosadnom pesmom ostane u polufinalu.

Što ste tako nabrijani na katoličku braću? 🙄
Da,da tako im reci 😂. Brinite vi o svom princu .Na stranu šala ali realno Hrvatska nikada više neće ući u finale s pjesmama tupa Dimšić, Franke ili čak Albine. Jedino nešto baš neobično,tako da ove tri zadnje godine jesu neobične pjesme Poison Cake može da pravo iznenadi ukoliko se sve poklopi u nastupu.

Pa realno, 2018, 2019. i 2022. su pjesme i nastupi bili preslabi, Albina je bila super ali nije imala sreće u polufinalu, sa istim takvim paketom bi prošla svake sledeće godine pogotovo u tvt polufinalu, tako da se ne slažem da treba pošto-poto da se puca na ludilo i da Hrvatska nema šanse sa drugim pristupom.

Lelek bi prošle u finale da se ni ne oznoje lol

Mi smo katolićka zemlja a saljemo pjesmje tipa "netko drugi sad mi pizdu širi, ti si divan ali samo proviri" zatim "tiktok vrijeme curi, po leđima me dahom furi" ili "kao herooooj, kaoo heroooj cvrstooo mi stooooj"

Hahahahahah trebalo mi je par sekundi da skapiram šta je to prvo

Mi smo katolićka zemlja a saljemo pjesmje tipa "netko drugi sad mi pizdu širi, ti si divan ali samo proviri" zatim "tiktok vrijeme curi, po leđima me dahom furi" ili "kao herooooj, kaoo heroooj cvrstooo mi stooooj"
Odakle ti inspiracija... 🤣🤣🤣🤣

Albina je pogrešila jer je pevala na engleskom. Deo na hrvatskom je milion puta bolji. A Dimšićka no comment, da su tada poslali Marka navijao bi svim srcem.

De sad sam sanjao da su ga bas posteno napunili bodovima i da nitko nije mogo vjerovat sto se zbiva. Zasto sanjam Bosnjaka Marka i njegov nastup sav u crvrnom

Ja sam samo reko sto sam sanjao, ali da, hvala ti sto brines za moje mentalno zdravlje posto sanjam eurosong 😅

Idući tjedan dobivamo Papu Filipinca, a za točno 2 tjedna gledamo našeg Markeca kako prolazi u finale inshallah

Baš se nešto mislim ... po onom sistemu pre 2008. ovo bi bilo direktni finalista zahvaljujući Bejbinom 2. mestu od prošle godine. 🤦‍♂️ Užasan je to sistem bio, samo kad se setim 2006. Moldavija recimo ili Švajcarska direktni finalisti a pesme krševi na kub.

Sanjao sam da je Marko revampovao pesmu pa je zazvučala kao ona finska No Rules, a u toj verziji je otpevao zajedno sa Joostom u duetu i ljudi su bili oduševljeni 😂

Back