hr Hrvatska 2025

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Nxskw4J.png

HRT je objavio pravila za Doru 2025. Javni konkurs je otvoren do 15. novembra 2024. Selekciona komisija će odabrati 24 pesme i 4 rezervne. Kriterijum za odabir pesama biće isključivo umetnička vrednost sa naglaskom na kvalitet muzike i stihova, te celog dela. Mogu da se prijave samo pesme koje nisu javno izvođene, niti na bilo koji način objavljene, a izvođači moraju biti državljani Hrvatske. Pesma mora da traje najviše 3 minuta, uključujući i odjek zadnjeg tona i zabranjeno je korišćenje autotjuna. Odabrani izvođači su dužni da do 15. decembra dostave plan nastupa, a do 5. januara video spot ili lyrics video.

HRT će do 20. januara doneti odluku o broju polufinala i/ili finalu, kao i pravila glasanja publike i žirija. HRT zadržava pravo određivanja redosleda nastupa.

Dora 2025. će se prenositi na programima HRT-a, platformi HRTi i mrežnim stranicama HRT-a, u februaru 2025.

Prijavni formular ➡️ https://dora-prijava.hrt.hr/

Dora2025.webp

Spisak učesnika:

Last edited:
Hoće li ponovo biti pri samom vrhu,ili će biti kao mi 2023,uspeh i hajp 2022,i onda 2023 prc?

Nije mi jasno zašto sebi odmah za cilj zacrtaju 24 + 4, ništa nisu naučili. Ako bude 30 pesama odlično izaberi svih 30 što Olja kaže, ako su samo 10 dobrih i okej, ostale užas onda izaberi 10 jbg, da imaš koliko-toliko kvalitetan festival.

Nadam se samo da neće biti hrpa wannabe Baby Lasagna. Sad treba pritisnuti restart i krenuti ponovo. Ja lično bih volio najviše da se Lorena prijavi, ali cijelom njenom karijerom upravlja Tonči Huljić, tako da ako ne želi ona se neće ni prijaviti. Može i Mia Negovetic, ona nekako nikad da ubode pravu stvar i pobijedi...

Pa sad će par godina Hrvati želeti novi Baby Lasagna efekat kao što su neki naši fanovi bili delulu i želeli Konstrakta efekat. :D To je, valjda, prirodno. Treba otići u nekom drugom pravcu, naravno.

Možda se Marcela pojavi sa nečim što je zapravo konkurentno.

Marko Bošnjak me je sa pesmom spokojan kupio za sva vremena, otišao je skroz ispred svog vremena i mislim da nešto slično može da servira i na Dori. Jako bih volela da se prijavi i pobedi.

Neće, sada će baš to sve više forsirati, jer jednom su se za*ebali, sigurno neće (valjda?) i drugi put

И даље стојим да треба да пошаљу Лидију Бачић са неким турбо-фолком.

Podoromara 2025 tocnije receno. Nekako imam filing da ce pustat ove tipa BL kako bi otkrili novog BL

Feminnemke sa nekom pesmom na primer kao sto je “Srce se bori” da Evropa ispravi onu nepravdu iz 2010. godine…doduse sada kao tetke, a ne kao seksi curice

Živo me zanima odabrani izvođači na Dori 2025.nakon uspjeha BL i sve one ,bukvalno korumpirane priče selekcije u kojoj je bio tek prva rezerva.No, opet će biti more nepoznatih koji ne znaju da pjevaju live. Čitam Magazin promijenio pjevačicu. Koja pogreška. Lorena s Dore 2019 i 2020 i nakon solidnih pjesama iz solo voda u grupu za penziju koju su srozali s Andreom (ESC 2009) I djecijim pjesmuljcima.

Back