Istorija nacionalnih izbora

BQL je bio 3 puta i nije pobedio nijednom..
Zaboravio si onu iz 2022. što je 3. bila, čini mi se.

 
Mislim da bi ladno imali vezanih 6 ESC finala da su 2016. poslali Črno bel i 2017. Heart of gold. Šteta, Slovenci su stvarno najrandom nacija s pobjednicima NF-ova
 
Heart of Gold mislim da bi imala velike sanse za finale te godine. Pa Grcka sa onim proljevom prosla kao 10. u tom polufinalu.
 
I 2016. ona mučena ManuElla natukla 57 poena, Raiven bi valjda duplo više. Samo što bi u tom slučaju vjerojatno izvisila Sanja, tako da se univerzum ipak pobrinuo da sve bude kako treba
 
I ja mislim da bi Heart of golf lako prošao u finale. I dalje ne mogu da verujem kako su onu smorčugu poslali 2017.
 
Črno bel iz 2016. mi je odlična i slažem se da bi verovatno nas (tj Sanju) koštala prolaska u finale da su Slovenci bili pametni i poslali Raiven, a za ovo drugo (znam da je unpopular opinion, ali kod mene je tako), meni je ta pesma najlošija od tri sa kojima su BQL bili. :D
 
Oni bi verovatno prošli u finale, ali za Raiven, hmmm, pitanje je @Marko, seti se samo onog kaosa od Kaosa.. 🤭🤭

Meni se "Zažarim" na primer dopala... Ali i tu baš fali vokala, ljuljalo je debelo..
 
Po meni, Kaos je skroz druga priča (mada nije loša ni ta). Ova o kojoj pričamo mi se čini da nije baš tolika alternativa. :)
 
  • Like
Reactions: Mrm
Po meni, Kaos je skroz druga priča (mada nije loša ni ta). Ova o kojoj pričamo mi se čini da nije baš tolika alternativa. :)
Ne pričam zbog toga, pričam zbog lošeg izvođenja, teško bi ESC žiri nagradio onakvo pevanje.. Mada kod "Črno bel" je još bilo i prolazno, "Zažarim" je najteža za pevanje, falilo je umeća baš, meni je "Zažarim" top, a "Kaos" ouuuch, ono je bolelo.. Tako da je izvođački umesto da raste, išlo silaznom putanjom.. :(
2017 je bila jako mala razlika u superfinalu u broju glasova.. Manuella je meni bila bolja pevački na EMA nego na ESC, i to mi je isto malo čudno..
 
Ko da žiri obraća svaki put toliko pažnju na pevanje..
A i da pukne na jednoj strani, uvek može da računa da se vadi na drugoj. Mislim da je Črno bel (a i Zažarim) više pristupačnija publici od Kaosa.
 
Baš su dosta puta učestvovali, skoro sam otkrio Na svoj način i mnogo mi se sviđa. ❤️
 

NEPOPULARNO MIŠLJENJE: Mnogo bolja pesma nego ona iz 2018.

Da, tekst je krindž, ali melodija, vizuali i performans je dosta nivoa iznad. Kontam da ona iz 2018. radi na neku emociju, ali kod mene nije odradila apsolutno ništa.
 
Back
Top