it Italija 2022: Mahmood & Blanco - Brividi

Italijanska razglednica prikazuje grad domaćin, Torino. Fin im je nastup, Mahmood, Blanco i momak koji svira beli špicasti klavir koji svetli po obodu, odozgo. Dominiraju bela svetla koja su dobra, i pred kraj nastupa su plava, nastup se završava tako što se njih dvojica snimaju iz profila, jedan okrenut drugom.
 
Kako im se poklope planete. Nastup je nekako univerzalno fin, pa može i da pobedi, i da budu 10. Blanco nakratko sedi na klaviru.
 
Alesia Michelle je upravo zaplakala na probu Italije, baš tad sam se uključio..
Neko kaže da je zaplakala na Grčku, Švedsku i Italiju do sada..:D
 
Jel samo meni vokalno zvuče slabo? Makar slabije nego na Sanremu, nešto ne dobijam winner vibe od njih.
 
Vokalno ok, ništa spektakularno. Fino je i tako.
 
Najviše sam se brinula radi samog nastupa, mada hajde, sa ovakvom pjesmom se ne može baš omašiti, vokalno će sve biti na mjestu u subotu, sigurna sam.
 
Najviše sam se brinula radi samog nastupa, mada hajde, sa ovakvom pjesmom se ne može baš omašiti, vokalno će sve biti na mjestu u subotu, sigurna sam.
Alesia Michelle je kazala da je sam nastup onako sparkly, velvety, touching.. :)
 
Pevao Mamud u sredu u mom privremenom komšiluku. Uzeo sam bio kartu dosta ranije, a nekih desetak dana pre koncerta karte su bile rasprodate. Valjda se radi o nekom koncertu koji je odlagan od decembra. Na kraju nisam uspeo zbog drugih obaveza ni otići na koncert, ali mi drugar kaže da je zvučao odlično. Sad mi žao, nisam stigao ni da poklonim nekom karte.

Divni su mi u ovom duetu. Baš dobar domaći entry. Uz Srbiju i Litvaniju skroz su mi legli.
 
I sad kad sam video Italijane, postalo je jasno zašto se sunce pokvarilo. Sunce se sjajno uklopilo tokom njihovog nastupa, ali dzabe kad njih dvojica deluju na sceni potpuno bez energije, kao da ih je neko naterao da pevaju
 
Isecak ne deluje pobednicki uopste. Sanremo scena im je lepse isla uz pesmu.
 
Ja sam prilično ubeđen da Ukrajina, Italija i Švedska nisu jedan od pobednika ove godine. UK pogotovo to nije, iako će verovatno biti pobednici žirija publika će da ih patosira (skoro pa zasluženo jer je pesma običan prosek). Ja kao pobednike vidim nekog iz trojca Poljska, Grčka, Srbija
 
Mozda ipak Spanija.

Ovi pobediti nece sigirno nakon haosa sa organizacijom
 
Također mislim da Italija neće pobjedit, ali neki top3 mogu vidjet, ove 3 koje je Scooby nabrojao za pobjednike ne vidim ni u ludilu da mogu pobjedit, ali bi itekako volio da sam u krivu
 
Pjesma i dalje jedna od najljepših, ali problem su mi ovdje izvođači. Baš slabo zvuče
 
Back
Top