il Izrael 2024: Eden Golan - Hurricane

Glasali bi i Srbi mnogo vise za Ko da mi uzme Kosovo, nacionalizam je teska bolest

Ramonda peva o obnovi nakon rata i nedaća, ne o trenutnoj vojnoj operaciji koja ubija palestinsku decu (te je par puta morala da menja tekst).

Nije baš za poređenje.
Eden ne peva ni o kakvoj trenutnoj vojnoj operaciji nego daje omaž poginulim ljudima na rejv žurci bez direktnog uplitanja bilo koje strane. Svi smo protiv ubijanja nevinih ljudi.

Tvoje poređenje je malo bezukusno.

Eden ne peva ni o kakvoj trenutnoj vojnoj operaciji nego daje omaž poginulim ljudima na rejv žurci bez direktnog uplitanja bilo koje strane.
Divna tema za pesmu na Evroviziji (i još lepši izgovor za genocid palestinske dece).
To je kao kad bi Nemci pevali o jevrejskom ustanku u Varšavskom getu 😭

EBU je kriva što je to dozvoljeno.

Moja prognoza: prva kod publike a mozda i kod zirija. Ako ne pobijedi Nemo kod zirija, pobijedice ona.

Nadam se da grijesim.

Видим и од Луксембурга максималан број за Израел.

Pesma je predosadna i kao da je sklepana u fabrici AI generisanih pesama. Da je nije poslao Izrael, dobila bi 15-20 poena publike u ovakvoj konkurenciji. Apsolutno je skandalozno da ovakva splačina od pesme završi u top 5, ali šta je tu je.

Nemam komentar za glasove publike. Ako nam je trebao razlog da ukinemo glasove publike i da žiri bira pobednika, onda je to ova godina i ova pesma. Sramota za celu Evroviziju.

Možda se uzaludno nadam da će ovim zločincima zabraniti da se više takmiče na Evroviziji.

Svaka cast Izraelu na osvojenih cak 15 12-ica od publike u finalu. Ne znam da li je u pitanju jevrejski lobi, organizovano glasanje ili nesto drugo, ali stvarno je impresivno. Da je ziri glasao posteno ovo bi verovatno bio pobednik ove godine.

Drago mi je da makar nije dobila televote jer sam se toga najvise plasio + ziri ju je prilicno spustio...
U prenosu se vrlo culo negodovanje publike svaki put kad su dobili neki poen i kad se Izrael javljao da cita glasove, i treba.
Dogodine nadam se da lete na duze vreme a gosn Martin ako je iole profesionalan treba da da ostavku koliko vec danas. Toliko od mene na ovu temu

Ne znam sta da mislim. Malo je falilo da pobednik publike ove godine bude Izrael tako da bih ja ipak ostavio ziri. Mozda bih uveo sistem 30-70% ili 40-60% za odnos glasova zirija i publike jedino

Hvala za ziri sto nas spasio blaze od strane doticne i doticne drzave .

Ova pesma bi po realnom dometu trebalo da bude negde oko top 10.
Plasman jeste precenjen, ali s obzirom na užasne političke okolnosti koje su se svima zgadile na ovaj i onaj način, dobro je ispalo da još nije bila u samom vrhu! 🙏

Ne verujem da su baš bile instrukcije, ali mislim da je svima u žiriju bilo jasno nakon što su procureli italijanski glasovi...

Mislim da je bilo organizovanog glasanja, ali za ovakav rezultat verovatno i Jevreji širom Evrope seku vene na nacionalističko onanisanje 😭

Back