am Jermenija 2022: Rosa Linn - Snap

Mislim da je i nju možda sjebalo što je bila posle Norveške, a pre "vozića" u kome su redom išli favoriti. Fina pesma ovako.
A zanimljivo da su mnogi govorili da će biti neprimjetna u polufinalu poslije Norveške, a ona imala jedan bod više od njih na tvt 😄
 
  • Like
Reactions: Mrm
Pa dobro, zato su bile i pretpostavke samo. Mada nisam gledala još detaljnije glasanje, zato sam mislila da joj možda to naškodilo. :ROFLMAO:
 
Kad uporedim ovu preradjenu americku glupost, sa na primer originalnim devojkama Ingom i Anush, pa sa Ivetom, koliko je ova mlada dama nebitna i nezanimljiva. Jermenija bolje da se vrati svom zvuku, da bude originalna i zanimljiva.
 
I to mi je onako, nepjevljivo i nemelodično. Još jedna koja je izgledala ljuto u nastupu i spušila 😆
 
Flaj vit mi hajooohaaa mega horrorčina 😵‍💫😵‍💫 ali je Artsvik plakala uz Amar pelos dois pa joj je oprošteno 🥰
 
Jeste da mozda redosled nastupa nije odgovarao, ali opet mi je iznenadjenje da ovo nije proslo mnogo bolje kod zirija. Poene je dobijala uglavnom iz svog pf-a, a ovi iz drugog uopste je nisu primecivali (3p od drugog). Meni licno je ovo jedan od najboljih nastupa i bolji materijal od Svajcarske.
Od publike jako mali broj poena, ali tu mi nije toliko iznenadjenje. Mada i ovde je slicna situacija kao sa Ceskom. Bili su treci po tele-glasovima u pf-a (105), a u finalu samo 21p (iako su zavrsili na 17.)
 
Potrudila se oko nastupa, a pesma je slatka, onako stari hipsteraj od pre 10 godina.
 
Da baš htedoh da napišem, na sve strane je ima, na spotify-ju "luduje"... Neka, i jeste moderna i chart friendly numera.. :) drago mi je zbog nje..
 
Nastup mi je ovde mnogo poboljsao pesmu. Pesma mi je uvek bila mlaka ali sa nastupom sam je nekako zavoleo dodatno.

Jedini problem koji sam imao sa nastupom bilo je sta je nosila, mlada devojka glumi mnogo stariju sa onom odecom ali dobro
 
Је л реално да је fairytale изнад свих ових песама?
 
Je l' realno da će ova biti iznad svih njih?

Mada, meni je bolja od svih ovih. 😎
 
I Fairytale cujem cesto na tiktoks (nemam tiktok ali gledam instagram reels xd).
 
Slušajmo Arcade. Neću da ova randomuša bude najslušanija esc pesma 😒
 
Kolegica s posla uvijek sluša jednu te istu radiostanicu (vjerojatno u top 3 po slušanosti u HR) koja vrti bukvalno 15 istih pjesama svaki dan. Među tih 15 je i Snap. Barem triput dnevno. Kako, zašto? Ok, slatka je, ok, tiktok ju je probio, ali c'mon.
 
Iskreno, i meni je malo misterija kako ju je Tiktok lansirao toliko visoko...
 
Meni je bas prekul sto je uspela, ne mogu samo esc fanovi da kazu sta moze da bude hit.
 
Back
Top