I ja imam 3 kineske vakcine. Majka takodje tri kineske a otac dve kineske + Fajzer kao buster. Efikasnost vakcina je smanjena na omikron (sto i ne cudi jer su ipak sve vakcine radjene prema originalnom vuhanskom soju) ali i dalje rade, ova nasa situacija isto pokazuje da definitivno rade i dalje. Svo troje imamo blagu klinicku sliku ali naravno, mora da se odlezi.
Uskoro ce Fajzer inace izbaciti doradjenu vakcinu radjenu za omikron a i ostali proizvodjaci takodje rade na svojim vakcinama za omikron.
Kod mene sad nema temperature, dominantna je glavobolja i nedostatak energije a pored toga, tu su i kijavica kao i bolovi u grlu. Mada je grlo bolje nego na pocetku, tada nisam mogao da govorim. U principu kao jaca prehlada. Blago ali neprijatno.
Brat je pre par meseci prelezao delta soj. Prosao je lagano ali je imao post-covid komplikacije 2 meseca nakon prelezane bolesti. Srecom sad su tegobe prestale. A baba-tetka mi je nazalost preminula od Korone prosle godine

Nije htela da se vakcinise, nije htela ni masku da nosi nigde, a onda se razbolela i dalo se na zlo....sa fatalnim ishodom nazalost