cy Kipar 2025: Theo Evan - Shh

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
8jYAxBh.png

Kiparski javni servis je saopštio da će predstavnik Kipra u Bazelu biti Theo Evan. Theo je rođen u Nikoziji, a svoje rane dane proveo je na časovima plesa. Peva i igra od svoje 7. godine, a piše pesme od tinejdžerskih dana. Pevao je u školskom horu i nastupao u širokom spektru pozorišnih predstava i talent emisija širom Kipra, često dobijajući priznanja i nagrade za svoj rad.

Nakon diplomiranja u Engleskoj školi u Nikoziji, preselio se u SAD kako bi studirao muziku na Muzičkom koledžu Berkli u Bostonu. Završio je studije sa odličnim uspehom, i od tada je pozivan na univerzitetsku ceremoniju dodele diploma u tri navrata zajedno sa Misi Eliot, Farelom Vilijamsom, Džonom Ledžendom i Džastinom Timberlejkom.

Prvi singl
"The Wall" objavio je 2021. i od tada je snimio više singlova inspirisan svime, od Stromaea, preko Majkla Džeksona do regetona. Bio je statista u seriji "Euphoria" u produkciji HBO-a.

Foto: Nicholas Mastoras
jU4CfVS.jpeg

Singl "The Wall"

On je svakako stariji i iskusniji od Sillje Kapsis,i za razliku od nje,on stvarno živi na Kipru.Konačno,prvi put još od Hoviga 2017. godine,da kiparski predstavnik stvarno živi na Kipru.Hvala bogu da nisu i treću godinu zaredom uvezli izvođača iz Australije.

Ovo neka jeftina kopija Sarbela 😂…koja sprdnja sa ovom Evrovizijom vise.

Hoćemo li konačno imati kršteni muški plesni nastup? Posle Luke Hanija niko do sad

Verovatno se i sam šokirao kad su ga pozvali, kontam da ni on nije čuo za sebe do sada

Pa nije ista poza.

Hoćemo malo muškarce showmane, da i oni malo lome kičme na stejdžu, a da u isto vreme parimo oči.
Dobro neko reče, Luca Hanni bio poslednji.

Kakva mu je ovo pesma, Voyage Blamage muzika💀

Ne prija mi njegov glas nekako u ovoj navedenoj pjesmi, nadam se da ce biti nesto u stilu Jasou Marija

meni taj Sarbel i ta pesma ko neko sedmo mesto u zvezdama granda 2007. pa mu nasi uradili pesmu da moze posle takmicenja da nastupa na Grand Paradi.

Nepotrebna informacija u mom životu. Niti znam ko je, niti me zanima. Vrv neki drndavac sa njesra pesmičicom.

Kipar nastavlja da neguje slutpop eru.

To Kipar kupi otpatke sa Melodifestivalea pa na kraju njima uvale te pesme.

Malo smara već, doduše ja volim bopove ali malo originalnosti bi valjalo.

Back