cy Kipar 2025: Theo Evan - Shh

Ја мислим да ће ипак да извиси за топ 10 али да ће бити близу истог

Pa bit će vjerojatno neki njihov klasika plasman od 11. do 15. mjesta. Ne sumnjam da će opet odraditi svoje one kartice što imaju u Sloveniji, Češkoj i gdje sve ono već...

Мени је овај наступ језиво лош, вокално слабо, кореографија ниш посебно, ова скаламерија смор. Најбољи дио наступа је онај који су приказали за 30 секунди

Isto sam pomislio, bukvalno tih 30 sekundi što smo vidjeli je jedino vrijedno pažnje. Poslije se sve pretvori u neko bezidejno, dosadno prebacivanje tih skalamerija, pa ono njegovo trčkaranje, nestajanje, provlačenje kroz tu konstrukciju... K'o neka loša improvizacija.

Vi ste videli ceo nastup? Meni je onih 30 sek. baš obećavalo.

Тих 30 секунди стварно обећава, и онда све крене низбрдо. Што рече Марко, као импровизација дјелује

Тамо пред крај као нестане па само црн екран буде пар секунди, па се појави, па нестане и опет гледамо ништа ???

Џаба што пјева посљедњи, може лако да испадне (осим ако се нису обезбиједили), мени је ово лоше и не заслужује финале

Meni se sviđa nastup, drži mi pažnju. Treba imati kondiciju za ono lomatanje.

Meni je dobar nastup. Pevanje jeste klimavo.

I meni se sviđa nastup, ali svakako da je tih prvih 30 sekundi najbolji deo nastupa

Eto, pomislih da će ovo možda biti i iznenađenje godine, kad ono međutim ipak flop. 😭

A teško da bude tako veliko iznenađenje kada je pesma nebitna. Nastupom je digao kolilo je mogao, bar će ostati upamćen po njemu.

Iznenađenje u smislu dobrog nastupa svakako. Od starta mi je pesma... pa ne toliko loša koliko dated i slabašna produkcijski. A i njegovo live izvođenje mi je bilo baš diskutabilno.

Pevanje je u nekim momentima baš loše, nastup onako, u onih 30 sekudni sa probe baš obećavao. Nekako je dosadno kada se sva 3 minuta samo vrti po tim šipkama. Nema neku radnju, ali verovatno prolazi.

Back