lv Letonija 2022: Citi zēni - Eat Your Salad

Simpatican nastup ali, realno, previse bi bilo da se ovaj odron nasao u finalu. Jos jednom da napomenem da je ogromna greska sto Aminata nije otisla.
 
Sve mislim da bi se Aminata uvukla u finale da je ucestvovala. Nije ni njena balada bila bog zna sta, ali tacno bi bila bolja od Svajcarca
 
Znam znam (pratim je od kad se pojavila tamo krajem 2000-ih 😁), ali pravila je muziku i u šumi u tom svom Moon Temple, i izbacila je sasvim kul album onaj 2019. kad je već uveliko bila "povučena". Možda nekad iskoči s nečim opet, ja verujem da ona onako usputno i neopterećeno pravi tu i tamo neku muziku.
 
Meni je sve ličilo na njihove pesme u periodu 2013-2014. koje su isto zez karaktera, a nastupale su takođe na samom početku polufinala.
Znao sam da ovako nešto žiri neće baš prihvatiti, a opet i s druge strane, publika je sklona da zaboravi nešto što nije dovoljno muzički upečatljivo.
Meni su se svakako svideli.
 
Ovo me iznenadilo koliko mi se svidelo. Ne u smislu pesme, ali vise nastupa i energije. Od sve "troll" pesme radije bi da su oni usli umesto Norveske/Moldavije. Zeleni je bas dao sve sebe, ali ovaj sto je pevao refren u crvenom je skroz neharizmatican i pokvario utisak.

Najjace kad je na kraju rekao Europe you're welcome, and thank you :D
 
Ah ne znam, ali svakako ne govorim o tome :D Kao da se jedva kretao po sceni, dok su ostali bili puni energije on je bio ko usporena snimka.
 
Dobro da, doduše ni ja ne govorim o energiji i harizmi, ali kontam visoka krakata osoba, nosi gitaru, ne može se bacaka kao onaj mali plavi, lol.
Mislim i inače, viši ljudi na sceni izgledaju kabasto i uvek se performerski gledano "preporučuje" da se svedu s pokretima i ne bacakaju onoliko koliko niži.

Elem, nije mi sveukupno to bilo nešto posebno, al nisu mi bili ni za ispadanje.
 
Da. Ocekivao sam totalno drugacije. A ovu situaciju znatno popravlja 12p od Portugala. Jeste da mi je to ovako jedna od najlosijih pesama, ali mogli su koji stepenik vise. Cak mislim da ne bi bilo nezasluzeno i da su prosli u finale.
Ali svakako mislim da bi sa Aminatom imali finale.
 
Live on tape

 
Šokiran sam da ovo nije ušlo u finale. Zaklala ih 2.pozicija izvođenja jbg. Inače odlična tematika, veoma vesela stvar... Zaista velika šteta, mesto im je definitivno bilo i u finalu i možda u borbi za Top 10
 
Back
Top