Najviše mi se dopada Liepa i lepo što je prošla preko WC. Voleo bih da pobedi + po vajbu bi mi bila zamena za Birgo koju su išutirali na Islandu. Sviđa mi se i Gøya, iako mi je kod nje bolja studijska verzija nego nastup.
Sada zapravo shvatam kako je i njihov sistem nakaradan. Liepa koja je prošla kao WC je imala 3x više glasova publike od Gebrasyja. Sreća pa je bila u top 2 po tvt da bi prošla dalje. Pretpostavljam da su neki imali sreće kada su im dodeljivali grupe, a pomalo je suludo da od devet pesama prođu samo dve.
Sa ovim sistemom da se naknadno dodaju još dve wc sa najviše glasova u pf još i ok ispadne na kraju, ali generalno loš i nepotrebno dugački sistem. Anyanya slušamo već mesec dana, a Lion Ceccah čuli pre nedelju dana prvi put.
Lion Ceccah - Drobe je kao interesantno i lik odlično pjeva, ali mi je previše svega i svačega, ni za što se pošteno ne možeš uhvatiti. čista konfuzija od pjesme, na silu neka originalnost i wooow she's so crazy mood. stvarno se nadam da neće to izabrati
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.