md Moldavija 2022: Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov - Trenulețul

Moldavija
Možda je i do scene, ali nešto mi nastup uopšte nije izgledao upakovano i sređeno, pa mi zato nije bio neki utisak. No dobro, rumunska dijaspora i generalno istok će da glasaju za ovo masovno, ali može da ih dočeka i Melovinova sudbina sa preko 100 poena publike nedovoljnih za top 13.
 
Pa ono i nije nastup, ali eto za ovakvu pjesmu očito nije ni bitan
 
Samo neka se pročuje da je frontmen Rus pa da ih pozdravimo. 🙏🏼
 
Pa to neće pomoći mnogo... s obzirom da je to Rus koji peva na rumunskom o zabuni iz koje je zemlje pošao, a u koju došao. :ROFLMAO::LOL:
Btw, i meni je nastup bio bez veze, ali očigledno za ovakvu pesmu nastup ide u potpuno drugi plan i ne utiče previše na rezultat.
 
Profesori,radnici
Učenici,pravnici
Dobrodošli u vaš san
Gde vas čeka novi Zam
 
Od Zam špica znam tu i onu

"Kad si tužan, kad si sam,
Ima leka: gledaj Zam!
I kad imaš ružan dan
Stvari menja 3K Zam!"
 
E te
Od Zam špica znam tu i onu

"Kad si tužan, kad si sam,
Ima leka: gledaj Zam!
I kad imaš ružan dan
Stvari menja 3K Zam!"

E te se nešto ne sjećam. A sjećam da sam pjesmu iz emisije Euro Pink snimao na kasetu. :ROFLMAO:
 
Hahahahaha, e ludost! :LOL: 3 Kazam!
Ali opet mi ne liči na moldavsku pesmu.
 
Last edited:
U pravu si, ipak više liče na špicu TV Palma

Sledeće godine da Grand organizuje izbor za predstavnika na Evroviziji, da se vidi ko pravi najbolji turbo-folk na Starom Kontinentu.
 
Dokle će više ova Moldavija sa lošim pesmama da zauzima mesto u finalu nekim boljim pesmama?!
 
Izgleda zauvek. Bio sam užasnut plasmanom Doredosa pre par godina, pesma je bila bukvalno na isti fazon, produkcijski možda još siromašnija a bila je u top 10 u jakoj konkurenciji. Ne kapiram razlog zbog kog se šira narodna masa popali na treš ovih razmera. Slali smo i mi Cipelu i Ovo je Balkan, koje su meni katastrofalne same po sebi, ali nimalo ne odskaču od ovih moldavskih u tom nekom žanrovskom smislu. I naravno, nismo uradili ništa.
 
Bas veselo i prijatno, očekivan prolazak.Kad nešto odiše vedrinom , a upakovano je sa stilom, uspeh ne može da izostane.Ove jad i beda zemlje poput nas, MKD itd ...će sasvim sigurno glasati za njih.
 
Uzas, Era Ojdanic feat. Bora Drljaca naucili 2 reci engleskog, predpostavljao sam da ce u finale, ali ipak je bio eye roll kada se i desilo.
 
Back
Top