no Norveška 2022: Subwoolfer - Give That Wolf a Banana

Ne vidim ovo kao bilo kakvo dodvoravanje bilo kome. Meni su uvek bila kul ta druženja takmičara, to zapravo i predstavlja srž ESC-a, u neku ruku. Setite se Sanje i Hovija 2016, taj njihov odnos mi je hit i dan danas. :)
 
Joj, šta je ono na kraju bilo među njima, zašto su se bili posvađali?
 
Ne znam za svađu, ali druženja su im bila beskrajno simpatična.
 
Jedino druženje koje me zanima jeste Srbija - Albanija i eventualno ako doživimo Azerbejdžan - Jermenija. Kad je Azerka zagrlila Jermenku na JESC-u pustio sam suzu.
 
Joj, šta je ono na kraju bilo među njima, zašto su se bili posvađali?
Sanja se prehladila dan pre drugog polufinala i nije mogla na zurku na kojoj su planirali da prezentuju duetsku pesmu.
 
Ta namenska "druzenja" mogu pre svega da znace dogovaranje nekih poena kod zirija (prosle godine San Marino - Poljska), ili 2015. Srbija - Moldavija, ili prosle godine Moldavija i Bugarska, ali to jednostavno ima nikakav uticaj na tvt
Ali Moldavija nije dala ni boda Srbiji te godine, kako u polufinalu tako i u finalu, dok je sa druge strane Eduard dobio 5 od Srbije u polufinalnoj večeri... :D E sada ne znam kako su žiri i publika jedne i druge države glasali i pozicionirali se međusobno, tako da sve i da je bila dogovorena razmjena žiri poena, očigledno je bila neuspješna. Mada ne vjerujem, biće prije da je Moldavca neko pozvao čisto radi promocije i druženja bez muljatorskih i skrivenih namjera, pri tom nije bio sam sa Bojanom u Beogradu već su tu bili i Daniel i Knez, usljed manjka ex-yu zemalja na takmičenju su se vjerovatno odlučili da pozovu u goste još nekoga van ovih prostora.
Sinoć gledam evrovizijsku kartu iz 2015-e i zanimljivo je kako su u prvom polufinalu bile apsolutno sve balkanske zemlje (uključujući i Mađarsku i Moldaviju koje gravitiraju Balkanu), izuzev Slovenije i Crne Gore koje su nastupale u drugom, još je ova naša jugoistočna Evropa kompletna bila u finalu osim Makedonaca.
Srbija se za samo 2 poena više od Gruzije uspjela ugurati u top 10, razlika je između nas i devetoplasiranih Izraelaca bila više od 40-ak poena.
 
Sanja se prehladila dan pre drugog polufinala i nije mogla na zurku na kojoj su planirali da prezentuju duetsku pesmu.
A ma zar se njih dvoje nisu kasnije nešto bili pokačili, nakon Evrovizije?!
Baš sam se oduvijek pitao zbog čega je puklo to njihovo prijateljstvo pa su se međusobno otpratili sa instagrama i pobrisali sve zajedničke fotke i snimke...
Valjda su bili u dobrim odnosima tokom trajanja takmičenja, sjećam se da su skupa proslavljali plasman u finale i na konferenciji za novinare nakon polufinala su se umiljavali jedno drugom.
Kako god, to druženje Hovija, Sanje i Poli mi je bilo iskrenije i simpatičnije od ovogodišnje ''crne trojke'' - Ćanele, Ronele i WRS-a, ovi prvi su baš djelovali kao da su se našli na istoj talasnoj dužini pa su se uortačili bez skrivenih ciljeva dok mi ovi drugi izgledaju kao da se uvlače jedni drugima jer im je neko rekao da tako treba, možda i griješim.
Mislim da je Sanja od te ekipe iz 2016. godine ostala u kontaktu jedino sa Samrom, vidim da jedna drugoj ponekada komentarišu objave a Samra je prošle godine podržala Uraganke i skrinšotovala silne sms-ove koje je poslala u finalu za Srbiju, pa okačila na story. :D
Primijetio sam da je Ira Losco bila u malteškom žiriju, svi članovi njihovog žirija su Uraganke stavili na 20 i neko mjesto sem jednog koji nas je pozicionirao tipa na 5. ili 6. mjesto, kapiram da je to bila ona i da je to uradila jer je gotivila Sanju.
 

Subwoolfer - Fairytale (Alexander Rybak cover)

 
Nije kvalitetna ali skroz mi je zabavna pesma i uopste ceo koncept mi je zabavan. Od pocetka mi se visoko kotiraju i zasigurno je jedna od pesama koja ce se kod mene vrteti i nakon ESCa.

Ako ih ziri ne zakuca, bez problema top 10 u finalu.
 
Now playing: Mina Kostić - Crno Sunce.mp3

A ček, oni ladno središnju igračicu zamenili igračem? Na MGP dok nisu bile maskirane bila je ona tamnoputa tu u sredini, posle kad su ih maskirali kontalo se i dalje da je ona, a sad mi deluje da je muškarac 😁
 
Oni standardni, znamo sta mozemo da ocekujemo od njih, sigurni finalista, osim ako se ne okliznu na koru od banane.
 
Da je krindž zločin, ovo dvoje bi služili doživotnu robiju 😵‍💫

Subwoolfer su zbunjeni pitanjima o skidanju maski ako pobijede na Eurosongu jer tvrde da ne nose masku. Vukovi su objasnili kako im je na početku bilo teško pjevati na Zemlji jer je razina kisika drugačija (zbog toga ne govore) ali da se navikavaju. Na pitanje zašto su odabrali Norvešku od svih zemalja na svijetu, odgovorili su da je izgledala “kao lijepo mjesto”. Dvojac je potvrdio da je Mjesec spreman za organizaciju Eurosonga 2023., ali i da je Norveška spremna kao rezervni plan.
 
Hahaha, pa oni su hit. Ništa ovde ne odskače od nastupa na NF, rekao bih. Ipak, nisam ljubitelj joke entrijima kao ni onih koji naginju ga tome, stoga se nadam da neće zauzeti mesto nekoj kvalitetnijoj pesmu i finalu.
 
Back
Top