no Norveška 2022: Subwoolfer - Give That Wolf a Banana

Sjajna druga proba Norveške! Pred nastup ide razglednica u kojoj je prikazano jezero Scanno. Nastup je veoma dobro kadriran i sve vreme drži pažnju. Scenom dominira žuta boja, a ima i dosta plave, odnosno malo crvene u drugom delu nastupa. Pevači vukovi i jedan plesač (onaj u sredini iza njih) nose bele patike, dok druga dva plesača imaju žute čizme. Standardano, oni nose crna odela i bele košulje sa kravatom i sve vreme izvode prilično sinhronizovanu koreografiju. Na izdignutoj platformi u obliku svemirskog broda, iza njih, nalazi se di-džej. U par navrata ispred njih (dakle ne na LED ekranu već za tv prenos) se ispisuje tekst GRANDMA, BANANA i I WANT YOUR GRANDMA, YUM YUM, SOMEONE GIVE THAT WOLF A BANANA. Na podu scene i ekranu kod sunca prikazuju se pulsirajući žuti krugovi. Nastup se završava gašenjem svetala uperenih u njih, te ostaju u senci, pri čemu su plesači savijeni ka podu.​
 
Standarno dobri, iako su pustili sam kraj pesme, i sigurno ce privuci paznju gledalaca da glasaju za njih. Nemam zamerke, jer je isto kao sa NF-a. Ne znam da li ce uci u TOP 10, jer ima dobrih nastupa.
 
Nikada mi se pjesma nije sviđala (sorry, @rintintin :D), ali mi je muzika bila dobra pa sam ju podnosila. Gledajući dio nastupa, ima mi nešto odbojno u njima, iako bi, valjda, ta ideja s kostimima trebala biti simpatična. Ne znam, nisam publika za ovu pjesmu nikako.
 
Dobar je isecak, ali jednostavno ne mogu njih ni ono njihovo susramlje kad su uvlacili svima.
 
@Margy Aw, nema veze, mislim i ja sam pre svega napržen na njihov nastup sa MGP, ovo sad još nisam dobio celokupan vajb (ali samo po sebi mi je sve tu nekako uvek hit i genijalno). Svakako ćemo biti ujedinjeni u izrazitom voljenju Francuske 😊
 
Ne znam šta da mislil o ovome, u jedom momentu mi je genijalno, odmah u drugom mi je totalno bezveze..
Isto tako i za rezulat, pomislima da će biti baš prihvaćeno, a onda vidim debakl..
 
Odlicni su. Nista nije menjano u odnosu na MGP a i nema potrebe, sve je dobro ovako kako jeste. Sigurni finalisti.

Videcemo kako ce ih ziri oceniti. Ako ih ne spuste previse, onda top 10 u finalu lagano.
 
Subwoolfer u pres centru poziva sutra na Yum Yum dens zajedno sa njima. Odigraće se sutra, 7. maja u 16h, na najvećem trgu u galaksiji - Piazza Vittorio Veneto u Torinu.
 
Bilo je dobro, ali oni su susramlje na kubni.
 
Back
Top