Bio je klimav vokalno, ali je izvanredan i harizmatičan izvođač. Zanimljivo mi je da je jedini prošao od boj bopova u ovom PF.
Mislim da je u finalu maksimalni domet neki scenario kao Markus i Martinus lani, ali nekako mi sve apstraktnije deluje top 10. Više mi se dojmi neki Luktelk.
Veliko bravo za Kylea i Norvešku. Jest bio klimav sinoć, ali pjesma i nastup su jednostavno odlični.
Međutim, meni se još nakon pobjede na MGP-u u glavi pojavio neki Tooji scenarij za ovo, stvarno se nadam da debelo griješim i da će se, ako ništa više, barem dokopati lijeve strane tabele nekako.
Kyle lutkica kao i uvek, samo ne znam da li jedini imam takav utisak ali vokalno kao da je malo podbacio, tu dobija minus od mene. Pesmu volim i slušam od nacionalnog finala samo sam očekivao bolju izvedbu, možda je imao tremu.
Kyle lutkica. Mister ovog izdanja definitivno. Talentovan mladi umetnik, i vreme je pred njim. Najbolji bop sezone, bar po meni. Nastup je bio dobar iako imam sitne zamerke ali na kraju krajeva ulepšao je ovo izdanje, pogtovo jer se vidi da je dobra duša koja nema trunke zla u sebi.
Ovaj harizmatični dečko je zaslužio mnogo više od 18. mesta. Pesma je catchy, nastup bio zanimljiv. On odradio odličan posao u finalu i vokalno bio mnogo stabilniji. Žiri ga je stvarno podcenio, a i od publike sam očekivao malo više poena.
Bio je na visini zadatka, ali žreb mu nije išao na ruku, a i oni nisu Švedska pa da sa ovim tipom generic bopa mogu u top 5. Meni svakako jedan od boljih nastupa ove godine.
Bio je na visini zadatka, ali žreb mu nije išao na ruku, a i oni nisu Švedska pa da sa ovim tipom generic bopa mogu u top 5. Meni svakako jedan od boljih nastupa ove godine.
Žiri baš ne voli Norvešku, imam utisak da ih svake godine zalepe za 17-20. mesto. Ovo je trebalo da bude dosta više i bar na levoj strani tabele, ali se verovatno malo izgubilo u finalu i dodatno su ih ukopali time što su im dali da otvaraju finale.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.