Offtopic

Meni nije jasno da donosioce odluka na najvišim nivoima ova tema i ne interesuje nešto naročito.

Inače, je li iko čitao onu knjigu od Mirkovića kako je Marija pobijedila na Evroviziji? Negdje sam pročitao kako je pisao da je kupovao kartice po Evropi lol, volio bih pročitati knjigu 😁Molitva-za-patriote-Sasa-Mirkovic_slika_O_46490693.webp

Last edited:
In addition to a panoply of aggressive promotional activities and tricks of the trade, Mirković’s managerial ingenuity included buying SIM cards in various European countries for subsequent use in voting for Marija Šerifović. “Of course, the performance itself brought a certain number of votes, but we added the so-called artificial votes or votes from the cards that we had bought” (Mirković 2008: 58).

https://www.researchgate.net/public...ija_Serifovic_and_National_vs_Sexual_Identity

In addition to a panoply of aggressive promotional activities and tricks of the trade, Mirković’s managerial ingenuity included buying SIM cards in various European countries for subsequent use in voting for Marija Šerifović. “Of course, the performance itself brought a certain number of votes, but we added the so-called artificial votes or votes from the cards that we had bought” (Mirković 2008: 58).

https://www.researchgate.net/public...ija_Serifovic_and_National_vs_Sexual_Identity
Ne vidim problem, niti je zabranjeno pravilima niti je ilegalno, svaka čast na posvećenosti i radu za srpski interes 🤝

Ajme majko ovo je dno

Ne vidim problem, niti je zabranjeno pravilima niti je ilegalno, svaka čast na posvećenosti i radu za srpski interes 🤝

Ajme majko ovo je dno
Pa naravno, sve to je legalno, a i sredstvo koje su mnoge zemlje koristile tada. Danas su to zamijenile kladionice i manipulacija istima. Da nije bilo cijele te kampanje i promocije vrlo vjerovatno bi možda Ukrajina tada pobijedila, jer kao što sam i za Doru rekao ovi casual gledaoci će uvijek odlijepiti na neku brzalicu prije nego na baladu, tako da ovim drugim ostaju druga sredstva.

Čuj on je pravio pesmu, on je zadužen za hit i glasanje žirija loln kakva nadobudna glavudža
Eto jedino pametno što je uložio u kartice po Evropi. To treba i naši budući predstavnici da rade. Mnoge zemlje imaju svoje taktike, neke sa televotingom, neke sa žirijem, ne znam zašto glumimo poštenje.

Back