OGAE Song Contest 2024

Može se reći da nekome ne odgovara jedna ili druga krajnost, ja sam samo prokomentarisao primetno prisustvo bliskoistočnog melosa u izboru. :)

Ako treba da biram, biram Pola sunca ili Ludilo moje, (eventualno Ja sam) mada sve će proći slabo! Ako hoćemo da ih sprdamo glasajte za Karly... Nmg glasati jer na osnovu mog utiska i ukusa, ovde bi samo par pesama mogao da dam poene! Ne vidim poentu da šaljemo Dam dam...

Kad niste uvrstili u ponudu hitski hit Kučketinu, ostaje mi da botujem za Kučketinu sa wish-a.
Dakle, ona nosi Pradu, a ja samo grudi gole 🔥

FLhPv9DXoAAw1LN.webp

Mislim da ova takmičenja za RTS treba da budu naravoučenije da nikada ne dozvole Ogaevcima da imaju išta u vezi sa nacionalnim izborom.

Spisak finalista je doslovno plač Majke Božije. Jebeš Bugare šta smo mi postali

Mislim da ova takmičenja za RTS treba da budu naravoučenije da nikada ne dozvole Ogaevcima da imaju išta u vezi sa nacionalnim izborom.

Spisak finalista je doslovno plač Majke Božije. Jebeš Bugare šta smo mi postali
Ja nisam u OGAE, što znači da mogu mene da slušaju...! 😅

Dobili smo SUPER FINALISTE našeg izbora. Proglašenje super finalista biće sutra oko 22.00 časova :)

I ovde bi mogao pristup da se promeni.... na primer da svaki forumaš predloži jednu pesmu i posle da se održi glasanje gde nebi bilo moguće da svako glasa za pesmu koju je on lično predložio...pa kroz polufinala i finale da se izabere pobednik odn. FSC metod...!

Učlanite se u klub OGAE Srbija pa predlažite :D

šala mala, svake godine gledamo da bude što interesantnije i kvalitetnije, i kao što rekoh ranije svake godine smo sve bolji i bolji :D

Pozdrav društvo, večeras ćemo saznati koje su se tri pesme plasirale u SUPER FINALE srpskog izbora za OGAE Song Contest 2024.

Od 30 pesama, dobili smo 12 finalista i to:

1) Sanja Vučić x Nucci - Ruzmarin
2) Jelena Kareluša - Karlyb*tch
3) Aleksandra Prijović - Sve po starom
4) Milica Pavlović - Ona nosi pradu
5) Jovana Pajić - Ludilo moje
6) Marija Šerifović feat. Matija Cvek - Pola sunca
7) Teya Dora x Albino - Atamala
8) Aleksandra Prijović - Psiho
9) Breskvica - Čini
10) Marija Šerifović - JA SAM.
11) Aleksandra Prijović - Dam dam dam
12) Jelena Kareluša x Milica Pavlović - Mashallah

Saopštavanje rezultata će ići tako što ću vam sapoštavati koja pesma je zauzela koju poziciju, krenuvši od 12. pozicije, i koliko poena je osvojila

Iako nisam glasao, lični favoriti su mi JA SAM i Dam Dam Dam, ali kao što je neko već rekao, zaslužuju da im pošaljemo Karlyb*tch.

12. mesto: BRESKVICA - ČINI - 77 poena
(OGAE klub - 12. mesto, FORUM - 8. mesto ❤️‍🔥 , INSTAGRAM - 12. mesto)

Last edited:
11. mesto: TEYA DORA x ALBINO - ATAMALA - 95 poena
(OGAE klub - 10. mesto ❤️‍🔥 , FORUM - 12. mesto, INSTAGRAM - 11. mesto)

Last edited:
10. mesto: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ - SVE PO STAROM - 98 poena
(OGAE klub - 11. mesto,
FORUM - 4. mesto ❤️‍🔥 , INSTAGRAM - 9. mesto)

Last edited:
Back