Olimpijske igre

Stvarno šteta. Posle lošeg drugog pucnja se baš unervozio. On i Zorana će imati popravni u mixu, a ostao je još Lazar Kovačević.

Baš ih je malo u reprezentaciji u odnosu na ranije OI.

Iz nekog razloga osećam da ćemo na ovim olimpijskim igrama slabo proći...

P.s Ovo navijanje po društvenim mrežama da osvojimo što manje medalja zbog previsokih novčanih naknada mi je za smejanje 😂

Strahinja Bunčić, srpski džudista, na debiju na Olimpijskim igrama stigao je do osmine finala kategorije do 66 kilograma pobedom nad Jašarom Najafovim 1:0.

Veslački tim Srbije, članovi dubl skula Martin Mačković i Nikolaj Pimenov, bili su najbolji u repasažu trke na 2000 metara, i tako su se plasirali u polufinale.

Gledao sam malo surfanje sinoć. Snimili obalu u jednom momentu i reko’ nema šanse da je ovo Evropa haha kad ono na Tahitiju, Francuska Polinezija.

Napravljen rekord za najveću udaljenost od grada domaćina. Pre toga su 1956. na OI u Melburnu konjički sportovi bili održani u Stokholmu iz nekog razloga.
To mi je baš bez veze.
Olimpijadu oduvek zamišljam kao džinovski skup najboljih sportista sveta iz svih mogućih (letnjih) sportova na jednom mestu, a ovi na Tahitiju, ne znam kako mogu da imaju osećaj da su deo ovih Igara.

To mi je baš bez veze.
Olimpijadu oduvek zamišljam kao džinovski skup najboljih sportista sveta iz svih mogućih (letnjih) sportova na jednom mestu, a ovi na Tahitiju, ne znam kako mogu da imaju osećaj da su deo ovih Igara.
Jedrenje je isto uglavnom izdvojeno, ali razumljivo jer zahteva pristup moru.

Inače to surfovanje i skejtbording su mi totalno glupe discipline.

I streljaštvo nije u Parizu, već u gradu udaljenom 300km u nac. strelišnom centru

Steta za Zoranu i Mikeca. Za Mikeca sam bio siguran da ce uzeti medalju ali eto...nazalost, nije izdrzao pritisak u finalu. Ostaje nada za njega i Zoranu u miksu.

Bravo za Strahinju. I da na kraju ostane bez medalja, premasio je ocekivanja.

Vaterpolo reprezentacija nam je zaista, nikad slabija. Neka se bore do kraja pa kako bude. Vaterpolo reprezentacija ce nam opet biti jaka onog trenutka kad VK Partizan vise ne bude na ivici egzistencije i pred gasenjem. VK Partizan je decenijama proizvodio gotovo kompletnu vaterpolo reprezentaciju, klub je institucija u svetu vaterpola, a sada je sveden na puko prezivljavanje. Kada to vise ne bude bio slucaj, onda se mozemo necemu nadati u ovom sportu ponovo. Do tada, tesko.

Japanci namučili Srbiju u vaterpolu ko Hrvatsku jučer u rukometu lol, isto na kraju 1 poen razlike a nikad slabija hrvatska repka

Ubio nas Durant. Ovo u zivotu nisam video do sad, da covek pogodi sve sto sutne :ROFLMAO: Cak i pored naseg loseg suta sa distance, u igri smo, ali sta ovaj covek pogadja, to nije normalno.

Back