Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mi samo treba da se nadamo neko cudu da ce se pojaviti i da ce doci sa nekom veoma dobrom pesmom i konceptom, kao sto nam se desilo sa Konstraktom, inace da pisemo ovde neka imena i da mastamo o nekim pevacima, nema nista od toga, vidite u kakvom smeru ide muzika kod nas, jedno crnilo.

Nisam za Teu nikako.

Ovaj lik je lepo sumirao šta mu smeta kod Tee i sličnih, mogu da kažemd a se poprilično slažem.

Neka i zavija i nek je i najbolje riba na svetu, jednostavno joj ništa ne verujem dok izvodi, stičem utisak da ne prodaje to što peva, ali ono, to naravno u Srbiji nikad nije bio problem za popularnost :)
Pa da u suštini, glavni cilj svih mainstream pjevača je napraviti lovu, mislim da većinu ljudi koji ih slušaju to i ne zanima da li su oni to o čemu pjevaju dok god imaju pamtljivu pjesmu koja ih vozi. Možda ako govorimo sa sociološkog aspekta o njihovom uticaju na mlade.

Mi samo treba da se nadamo neko cudu da ce se pojaviti i da ce doci sa nekom veoma dobrom pesmom i konceptom, kao sto nam se desilo sa Konstraktom, inace da pisemo ovde neka imena i da mastamo o nekim pevacima, nema nista od toga, vidite u kakvom smeru ide muzika kod nas, jedno crnilo.
Nažalost slažem se u potpunosti

Kad smo već kod tog YT kanala ima i video o "neiskorištenom potencijalu Sanje Vučić" 😏

Skoro je Stole čini mi se postavio u njenoj temi, tako sam i naišao na snimak koji sam gore okačio :)

Možda je momak član ovog foruma. 😁 U suštini da, slažem se s onim što je rekao. Ne dopada mi se bućkuriš od muzike koju radi, ali opet s druge strane vjerovatno bi bila "osuđena" na zaposlenje na RTS-u da se bavila pop muzikom.

Најјачи ми је његов клип о Јелени Карлеуши који је направио, препоручујем свима

Evo vidim ima i ovaj YT podcast Pevaj Zorja gdje još sa jednim momkom komentariše i preslušava pjesme, zanimljivo

Meni su ti likovi stvarno presmešni. Kaže u onom videu ne veruje mladim izvođačima šta pevaju, ali veruje Karleuši kad peva da su joj grudi kao pancir. :ROFLMAO: Jedino ako je vođa klana i ima kriminalni dosije pa i da joj poveruješ. Dokaz da se slepo veruje izvođačima koji već imaju izgrađen imidž, pa makar i prdeli tri minuta ti ćeš im VeRoVaTi. Pronaćiće i mladi izvođači svoj imidž i već su na dobrom putu.

Ja sam shvatio iz rečenog da Karleuši stoje takvi tekstovi jer je ona inače nadmena i arogantna, dok ostale koleginice prodaju lažnu sliku ili da su takve kao u tekstovima ili da su fine kao u intervjuima.

Lepo je i objasnio kako je Beyonce uništila srpsku muziku :D

I slažem se. Previše akcenat na izgled a najmanje na muziku. Daj da se izbaci spot za svaku pesmu, pa Nikolija koja priča kako je učestvovala u stvaranju svega za svoj album a nigde ne pominje muziku ni tekstove nego spotove i kostime i nakit i frizuru za iste.

Daaa, simpatiše Milicu. 😅 Pa dobro mislim ja smatram da po svemu Milica Pavlović i jeste iznad i Džehverović i Tahirović i generalno jeste dala više kvalitetne muzike, više je eksperimentisala i nije imala nekih skandala, a i duže je na sceni. Vjerovatno što je išla na njene časove pjevanja, ali i sama Aleksandra Radović ju je pohvalila za sav uspjeh iako žanrovski nije ono što ona radi. Mislim ako ćemo iskreno za nekog ko je iz Granda dala je iznenađujuće dosta pop muzike nego što se inače očekuje.

PZE wishlist:
Aleksa iz IDJ
Avgust
Bojana Vunturišević
Elena Kitić
Ena
Fantom x Lea
KOIKOI
Lena Stamenković
Lores
Luka Rajić
Marko Louis
Matija Vitić
Mila
oxajo
Rouzi
tam
Valentinna iz IDJ
Weird Fishes
x
ZEVIN
Zoi

+povratnici:
Dzipsii
Dzordzi
Kat Dosa
Oli Pop
Sara Jo

Što više novih podrumara to je i bolje, poznata lica nisu mi preterano interesatna (osim Sare Jo koja stvarno ima šta da ponudi)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back